Profesorul care a ademenit o elevă şi convins-o să întreţină raporturi sexuale a fost condamnat

Profesorul care a ademenit o minoră în vârstă de 12 ani şi a convins-o să întreţină raporturi sexuale cu el în scara unui bloc din Târgu Jiu şi-a aflat pedeapsa. Judecătorii l-au condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare. Pe lângă asta profesorul nu va mai avea dreptul să predea timp de doi ani si va trebuie sa plătească şi câteva zeci de mii de lei daune morale minorei

08 sept. 2017, 08:31
Profesorul care a ademenit o elevă şi  convins-o să întreţină raporturi sexuale a fost condamnat

În luna mai 2015, profesorul a avut o relaţie cu o elevă de gimnaziu. Dascălul a contactat-o telefonic pe minoră şi s-au întâlnit în zona gării din Târgu Jiu, iar apoi a condus-o în scara neiluminată a unui bloc. Acolo, a supus-o la perversiuni sexuale.

La un an după ce cei doi şi-au încheiat relaţia, minora le-a spus părinţilor că a avut o relaţie cu profesorul său. Unul dintre părinţi a făcut plângere la poliţie.

Bărbatul a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu suspendare şi nu va mai avea dreptul să predea timp de doi ani. mai mult, A fost obligat să plătească 30.000 de lei daune morale şi va trebuie să lucreze 90 de ore în folosul comunităţii.