Profeţia ÎNGROZITOARE lansată de Părintele Ilarion Argatu

Părintele Ilarion Argatu, unul dintre cei mai mari duhovnici ai Ortodoxiei, a lăsat în urma sa o profeție înspăimântătoare.

13 feb. 2018, 08:12
Profeţia ÎNGROZITOARE lansată de Părintele Ilarion Argatu

Părintele Ilarion Argatu vorbește despre lipsa de credinţă a oamenilor, care va duce la lucruri îngrozitoare.

Cum recunoşti persoanele care îţi fac vrăji? Află secretele părintelui Ilarion Argatu

„Vin vremuri grele pentru că s-a împuţinat credinţa. Din cauza sărăciei, oamenii îşi vor vinde sufletul pentru hrană şi îmbrăcăminte. Lumea se va înrăi, va dispare dragostea şi mila dintre oameni. Se vor contopi preoţii cu mirenii şi nu va mai fi cine să conducă pe credincioşi. Credincioşii vor rătăci, că nu vor mai găsi nici păstorul şi nici calea. Va conduce banul şi interesul de a câştiga averi. (…)

Se vor vinde unii pe alţii. Răutatea în lume va fi de nesuportat. Frica de Dumnezeu se va împuţina. Vom trăi timpurile cele de pe urmă. (…) Mamelor nu vă lăsaţi copiii în voia lor şi să-i ia valul acestui desfrânat veac. Veţi plânge veşnic, că nu v-aţi mântuit copiii şi ia-ţi făcut fii ai gheenei. Dacă lumea s-ar întoarce de la răutate, de la păcat şi necredinţă, aceste timpuri nu ar veni acum şi nu am fi noi cei care le-am trăi”, a spus preotul Argatu, potrivit Adevarul.

Profeţia părintelui Ilarion Argatu: „O catastrofă se va abate asupra României, parcă ar fi dat cineva foc”

Ilarion Argatu a fost un preot ortodox, renumit duhovnic și exorcizator român. La șapte ani de la trecerea sa la cele veșnice, în mai 2006, trupul său a fost deshumat și s-a găsit aproape intact Părintele și-a trăit ultimii ani din viaţă la Mănăstirea Cernica.