Profeţia părintelui Ilarion Argatu: "O catastrofă se va abate asupra României, parcă ar fi dat cineva foc"

Publicat: Sâmbătă, 14 Noiembrie 2015 13:16 // Actualizat: Luni, 16 Noiembrie 2015 11:15 // Sursa: romaniatv.net

Părintele Ilarion Argatu a făcut o serie de profeții sumbre despre viitorul țării noastre, totul începând din București. "Vin vremuri grele pentru că s-a împuţinat credinţa", a avertizat unul dintre cei mai cunoscuți duhovnici români.

Foto: youtube.com

O catastrofă se va abate asupra României și multor alte state, a profețit părintele Ilarion Argatu, care a avut o viziune în acest sens, scrie voceatransilvaniei.ro.

Citeşte şi Profeţii SUMBRE despre România, făcute de părintele Dionisie: "Un RĂZBOI înfricoşat de mare ne paşte"

"Va fi pustiu peste tot şi jumătate din Bucureşti va fi sub dărâmături. Am văzut o jumătate de Bucureşti sub dărâmături şi jumătate în picioare, dar pustiu şi gol, fără oameni. Pe străzi erau maşini de tot felul, care mai de care mai frumoase, mai luxoase, dar fără oameni. Puteai să-ţi alegi pe care voiai. Nimeni nu era şi nimănui nu-i trebuiau. Am văzut oraşe şi sate pustii, câmpii verzi, dar pustii.

Am intrat într-o casă, să mă dumiresc, dacă este cineva acasă. Nimeni. Pe aragaz, încă mai fierbea ceaunul cu mămăliguţă, masa era aranjată. Jos, lângă aragaz, un şorţ şi haine femeieşti, semn că a prins-o moartea pe gospodină făcând mâncare, iar pe scaune şi spătar, haine bărbăteşti şi femeieşti, semn că stăteau la masă. M-am mirat şi eram stupefiat de acea linişte ca de mormânt şi de acel pustiu.

Începând de la Galaţi şi până în nordul Moldovei, nu ştiu dacă am întâlnit vreo şapte oameni de toţi, aşa de rari şi de departe erau unii de alţii, poate la sute de kilometri. Toţi erau îmbrăcaţi în haine albe, semn că numai atâţi drepţi s-au mai găsit printre oameni când s-a produs cataclismul.

Am văzut până în Rusia. Până la Moscova, nu ştiu dacă or fi fost șapte oameni pe care i-am întâlnit şi aceia erau îmbrăcaţi în haine albe. Pe aici, locurile erau arse, de parcă ar fi dat cineva foc la munţi şi la câmpii, şi clădiri dărâmate ca la cutremur", este profeția duhovnicului care a viețuit la Mănăstirea Cernica, relatată în cartea "486 de răspunsuri duhovnicești la întrebările credincioșilor, ale Părintelui Arhimandrit Ilarion Argatu", potrivit acestei surse.

Vin "timpurile cele din urmă"

Părintele Ilarion Argatu crede că se anunță vremuri grele din cauza faptului că mulți și-au pierdut credința.

Citeşte şi PROFEŢIILE lui Padre Pio, sfântul care putea să leviteze: "Timp de 3 zile lumina va dispărea şi atunci...."

"Din cauza sărăciei, oamenii îşi vor vinde sufletul pentru hrană şi îmbrăcăminte. Lumea se va înrăi, vor dispărea dragostea şi mila dintre oameni. Se vor contopi preoţii cu mirenii şi nu va mai fi cine să conducă pe credincioşi. Vor conduce banul şi interesul de a câştiga averi. Totul se va reduce la o simplă afacere. Nu vor mai pune preţ pe mântuire, credinţă, frică de Dumnezeu, datorie, obligaţie, răspundere şi conştiinţă, ci pe bani. Se vor vinde unii pe alţii. Răutatea în lume va fi de nesuportat. Frica de Dumnezeu se va împuţina. Vom trăi timpurile cele de pe urmă", a mai spus părintele Ilarion Argatu.

Cine este Ilarion Argatu?

Potrivit Wikipedia, Ilarion Argatu a fost un preot ortodox, renumit duhovnic și exorcizator român. La șapte ani de la trecerea sa la cele veșnice, în mai 2006, trupul său a fost deshumat și s-a găsit aproape intact, deși sicriul a putrezit în totalitate.

La scurt timp de la deshumare, la Biserica din Boroaia au sosit zeci de preoți în frunte cu arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, IPS Pimen Zainea. Sute de credincioși au venit din toate părțile țării pentru a se ruga și închina la racla cu moaște așezate în biserică.

Trupul părintelui Argatu a fost spălat în aghiazmă, uns cu untdelemn sfințit și cu mir. Deși se dorea ca osemintele să rămână în biserică timp de 40 de zile și apoi să fie îngropate în curtea lăcașului, credincioșii au construit un baldachin și l-au așezat în pronaosul bisericii, aproape de criptă, racla fiind lăsat desfăcută și acoperită doar cu sticlă.

În curtea Bisericii din Boroaia, se află o statuie a preotului Ilarion Argatu, realizată din marmură albă.

8 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
17 nov 18:32
Răspunde | Votează email 1 email
Simedru
La Manstire, ai putine momente de "destindere", in principal, doar in "sesiunile secrete", dse Hora Calugareasca, dar, ca si aici, exista un "dar", cu cat imbatranesti, cu atat scad "puterile", si vin "frustrarile"! Ati vazut, vreun poopa sa faca "previziuni fericite", pe Dracu, toti viseaza numai "Iadul", si Draci cu coarne, trident si copite! De fapt si in "slujbele lor", pomenesc, mai mult de Dracul, decat de Dumnezeu! Sfatuiesc "autorii", acesti complici ai "escrocilor in sutana", sa trimita "previziunile", unui medic psihiatru, "ca sa le descalce"!
17 nov 18:17
...În curtea Bisericii din Boroaia, se află o statuie a preotului Ilarion Argatu, realizată din marmură albă. sursa: romaniatv.net ...
17 nov 14:08
Răspunde | Votează email 0 email
Chris
Deci...devine o profetie cand evenimentul cu pricina s-a produs...momentan este o speculatie !
17 nov 10:47
Răspunde | Votează email -1 email
Nume
”Frica de Dumnezeu se va împuţina” Păi, parcă era vorba de religia iubiri?!!! Deci asta e religia: O FORMĂ DE CONTROL A MASELOR, PRIN FRICĂ.
17 nov 10:11
Răspunde | Votează email -2 email
Clarificari
Romania va fi zguduita de bomaba cu neutroni. Profetia Parintelui Argatu a fost intarita de Parintele Ilie Cleopa. SDe altfel, Rusia ne-a avertizat ca vom avea parte de un atac nuclear daca vom continua sa actionam impotriva ei alaturi de SUA.
17 nov 07:34
Răspunde | Votează email 6 email
Valentin R
Profetia e adevarata: toate orasele si satele vor ramane fara romani pt ca toti vor pleca la munca in EU.
16 nov 14:51
Răspunde | Votează email -1 email
raiden haan
Profetiile sunt posibilitati si nu sunt batute in cuie. Viitorul e in continua schimbare. In Romania sunt deja foarte multi oameni care se roaga de multi ani ca Romania sa nu traga asa ceva. De ex., cutremurul de prin 2000-2001 a fost contracarat.
15 nov 19:36
Răspunde | Votează email -1 email
Nic Tadda
Popi "construiesc" biserici, si tot ei le "darama", spiritual!
Dece nu au popi bunavointa de a posta cele zece porunci ale lui Dumnezeu, in locasul biserici?
1
EUR
4.6975
RON
19 Jan
noapte 0 °
zi 4 °
Ultimele joburi adaugate
24 H