PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în săptămâna 20-26 noiembrie, în ţară şi în Bucureşti. Unde va ninge

PROGNOZA METEO. Cerul va fi mai mult noros. Local și temporar vor fi precipitații, în general slabe cantitativ, predominant sub formă de ninsoare la munte și mai ales ploi în regiunile intracarpatice, iar în sud și sud-est va ploua. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în zona montană înaltă.  Temperaturile minime se vor situa între -4 grade în depresiuni și 8 grade pe litoral. Izolat vor fi condiții de ceață. În BUCUREŞTI cerul va fi noros și temporar va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 4...5 grade.

19 nov. 2017, 17:33
PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în săptămâna 20-26 noiembrie, în ţară şi în Bucureşti. Unde va ninge

PROGNOZA METEO. Luni

Cerul va fi mai mult noros și local se vor semnala precipitații slabe, mai ales sub formă de ninsoare în zona montană și în nord-vest, predominant ploi în vest și centru, și numai ploi, îndeosebi în prima parte a zilei, în sud-est. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare la munte, în special la altitudini mari, unde viteza la rafală va depăși 60…70 km/h, dar trecător și la cote mai reduse și în sud-vest și izolat în rest. Valorile termice se vor situa în jurul celor caracteristice acestei perioade, astfel temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 10 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între -4 și 2 grade. Dimineața și noaptea, izolat, vor fi condiții de ceață.

Citeşte şi PROGNOZA METEO. Romica Jurca: „De Crăciun, sunt aşteptate ninsori în Capitală”. Cum va fi vremea în minivacanţa de 1 decembrie VIDEO

BUCUREŞTI Vremea va fi normală din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales în prima parte a zilei, când vor mai fi condiții să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 8…10 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade. Spre sfârșitul intervalului, vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO. Marti

Cerul va fi noros în vestul, centrul și nordul țării, unde pe arii relativ extinse vor cădea precipitații, predominant sub formă de ninsoare în Maramureș și Transilvania, mixte în Crișana și nordul Moldovei și predominant sub formă de ploaie în Banat. În restul teritoriului înnorările vor fi temporare și doar pe arii restrânse va ploua slab. La munte va ninge. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană, cu viteze mai mari pe creste, unde zăpada va fi spulberată, iar trecător și în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 11 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între -3 și 5 grade. Dimineața și noaptea, izolat, va fi ceață.

BUCUREŞTI Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă 8…9 grade, iar minimă de 1…2 grade. Dimineața și noaptea, condiții ceață.

PROGNOZA METEO. Miercuri

Vremea va fi normală din punct de vedere termic. Cerul va fi mai mult noros în nord-vestul și centrul țării, precum și la munte și doar temporar noros în celelalte regiuni. Vor fi precipitații slabe, mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare în zona de munte, local ploi, posibil trecător și lapoviță, ziua în vest, centru și nord, iar noaptea, pe arii restrânse, în nord, centru și est. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă și temporar, în cursul zilei, în sud-vestul și sudul extrem al țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 13 grade, iar cele minime se vor situa între -2 și 6 grade. Pe arii restrânse, mai ales noaptea, se va forma ceață.

BUCUREŞTI Cerul temporar noros. Vântul slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 8…9 grade, iar minimă 1…3 grade. Dimineața, dar mai ales noaptea, condiții de ceață.

PROGNOZA METEO. Joi

Vremea se va încălzi ușor în majoritatea regiunilor. Cerul va fi temporar noros, iar condițiile pentru precipitații vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 6 și 14 grade, iar cele minime se vor situa între -4 și 8 grade. Mai ales dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, cu precădere din regiunile extracarpatice, ceață.

Citeşte şi PROGNOZA METEO. Cum va fi VREMEA în URMĂTOARELE ZILE. Lapoviţă şi ninsoare la munte

BUCUREŞTI Cerul va fi temporar noros. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimă va fi de 1…3 grade. Mai ales dimineața și noaptea, va fi ceață.

VINERI-DUMINICA

Vremea va fi ușor mai caldă decât în mod normal în ultima decadă a lunii noiembrie în prima parte a intervalului. Local și temporar, mai ales spre sfârșitul intervalului, va ploua, iar la munte vor fi precipitații mixte. Cu precădere în cursul nopților și al dimineților, în zonele joase de relief se va semnala ceață.