PROGNOZA METEO. Află de când schimbă vremea foaia

Vremea se menţine frumoasă în următoarele zile, conform prognozei, şi ar fi bine să profităm cât mai mult de aceste temperaturi deoarece de săptămăna viitoare temperaturile vor coborî pâna la normalul perioadei.

18 oct. 2017, 11:06
PROGNOZA METEO. Află de când schimbă vremea foaia

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Cerul va fi variabil spre senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime vor fi în continuare mai ridicate decât cele normale ale perioadei în aproape toată țara, dar în special în zonele mai înalte de relief și se vor încadra între 7 și 17 grade. valori mai scăzute, ce vor caracteriza un regim termic apropiat de cel obișnuit în a doua jumătate a lunii octombrie, se vor înregistra în zonele joase, cu precădere cele depresionare, iar în estul Transilvaniei vor fi în jurul a 0 grade. Spre dimineață se va forma ceață pe arii restrânse în sud, în est și în centru, îndeosebi în depresiuni și pe văile râurilor și izolat în restul țării.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI LA NOAPTE. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab. Temperatura minimă va fi de 10…11 grade, mai scăzută în zona preorășenească. Spre dimineață va crește probabilitatea de apariție a ceții.

Citeşte şi AVERTISMENTUL meteorologilor. Ne aşteaptă FENOMENE EXTREME în perioada următoare

PROGNOZA METEO JOI. Vremea se va menține mult mai caldă decât ar fi normal în a doua decadă a lunii octombrie, astfel că temperaturile maxime se vor încadra în general între 21 și 27 de grade, iar cele minime între 6 și 14 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, spre 0 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Pe arii restrânse dimineața și cu caracter local în a doua parte a nopții, în zonele joase de relief din centru, sud și est va fi ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Va fi în continuare mult mai cald decât normal în această perioadă din an, cu o maximă termică în jurul a 26 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab. Temperatura minimă va fi de 10…11 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească. În orele dimineții, dar cu o probabilitate mai mare noaptea va fi ceață.

PROGNOZA METEO VINERI. Regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori peste cele obișnuite la mijlocul toamnei. maximele se vor încadra în general între 20 și 28 de grade, iar minimele între 5 și 15 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei, spre 1 grad. Cerul va fi mai mult senin, însă dimineața și în special noaptea, în zonele joase din sudul, estul și centrul țării va fi ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane.

Directorul general al ANM anticipează secetă prelungită în România: Vara, precipitaţiile vor scădea cu 20%

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Valorile termice vor caracteriza o vreme mult mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă din an. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab. Temperatura maximă se va situa în jurul a 25 de grade, iar cea minimă va fi de 10…11 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească. În orele dimineții și din nou noaptea se va forma ceață.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Vremea se va menține mai caldă decât în mod obișnuit în această perioadă din an. Temperaturile maxime, în scădere ușoară în regiunile din vest și nord-vest, se vor încadra între 18 și 27 de grade, în timp ce minimele se vor situa peste mediile multianuale în toată țara și vor fi cuprinse între 7 și 14 grade. Cerul va fi variabil în regiunile sudice, iar în restul teritoriului va avea înnorări temporare și, mai ales spre seară și noaptea, va ploua slab în nord, centru și nord-est. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană. În primele ore ale intervalului va mai fi ceață în zonele joase de relief, din sud, centru și est.

PROGNOZA METEO pentru intervalul 16 – 29 OCTOMBRIE 2017. Temperaturi de primăvară, apoi ploi şi ninsori în luna lui brumărel

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Valorile termice se vor menține peste cele specifice datei, astfel maxima va fi de 24…25 de grade, iar minima de 10…12 grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin ziua. vântul va sufla slab până la moderat și vor fi condiții de ceață, îndeosebi dimineața.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. Vremea se va menține caldă ziua îndeosebi în sud și sud-vest, iar pe timpul nopții valorile de temperatură vor fi peste mediile climatologice în toate regiunile. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare; vor fi posibile ploi mai ales spre sfârșitul intervalului în vestul țării și la munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 25 de grade, iar cele minime între 4 și 14 grade. În zonele joase de relief vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va continua să fie caldă pentru ultima decadă a lunii octombrie. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă de 10…11 grade. Cerul va avea înnorări trecătoare, iar vântul va sufla slab până la moderat.

PROGNOZA METEO LUNI-JOI. Temperatura aerului va fi în scădere treptată spre valori medii specifice perioadei. Îndeosebi în prima parte a intervalului va ploua în cea mai mare parte a țării. În Bucureşti, valorile termice vor fi în scădere și vor deveni apropiate de cele normale specifice perioadei. Va ploua cu precădere în prima parte a intervalului.