PROGNOZA METEO. Avem parte de o vreme frumoasă de toamnă

PROGNOZA METEO. Meteorologii prognozează o vreme frumoasă şi caldă pentru următoarele zile, cu scurte ploi, pe alocuri.

02 oct. 2015, 11:53
PROGNOZA METEO. Avem parte de o vreme frumoasă de toamnă

PROGNOZA METEO. Sâmbătă, vremea va fi frumoasă şi va deveni uşor mai caldă decât în mod normal la această dată în majoritatea regiunilor. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Dimineaţa, în zonele joase de relief, izolat se va forma ceaţă. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 grade pe litoral şi 24, chiar 25 de grade în Dealurile de vest.  

VREMEA IN BUCURESTI. Sâmbătă, vremea va fi frumoasă şi va deveni uşor mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi mai mult senin, vântul abia se simte iar mercurul urcă în termometre până la 22…23 de grade.

PROGNOZA METEO. Duminică, vremea se va menţine predominant frumoasă şi uşor mai caldă decât în mod obişnuit la această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări La munte, unde însă doar cu totul izolat va ploua slab. Dimineaţa, ceaţa rămâne de interes, însă doar izolat în zonele joase. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 grade pe litoral şi 25.. 26 de grade în Banat.

VREMEA IN BUCURESTI. Duminică, vremea se va menţine frumoasă şi uşor mai caldă decât în mod normal la începutul lunii octombrie. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade

PROGNOZA METEO. Luni, vremea va continua sa fie mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă, în special în regiunile nordice, nord-estice şi centrale. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi pe arii restrânse ploi în jumătatea de vest a ţării şi la munte şi cu totul izolat în rest. Izolat, în zonele joase de relief, vor fi condiţii de ceaţă. Vântul nu trece de moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 grade pe litoral şi 25 de grade în sudul, sud-estul Munteniei.

VREMEA IN BUCURESTI. Luni, vremea va fi în continuare uşor mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade.

PROGNOZA METEO. Marţi ne bucurăm încă de vreme va fi uşor mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă, cu maxime între 19 şi 25 grade. Cerul va fi temporar noros şi va ploua slab, local la munte şi în nord-est, pe arii restrânse în sud şi centru şi numai izolat în rest. Izolat, în zonele joase de relief, se va semnala ceaţă. De miercuri însă vremea se va răci treptat, în special în regiunile estice, astfel că valorile termice vor fi în general apropiate de normele climatologice specifice acestei perioadei. Local şi temporar va ploua în majoritatea regiunilor.