PROGNOZA METEO: Avem parte de un weekend cu SOARE

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă pentru următoarele zile o vreme frumoasă şi călduroasă.

28 aug. 2014, 13:27
PROGNOZA METEO: Avem parte de un weekend cu SOARE

PROGNOZA METEO. Vineri va fi timp frumos, cu soare pe săturate peste zi, aşa că răcoarea dimineţii se estompează repede, ceaţa prezentă izolat, în zori, în zonele joase de relief se risipeşte şi ea rapid şi la amiază vor fi temperaturi de la 21 de grade în Maramureş, nordul Moldovei şi în depresiuni până la 28 de grade în Lunca Dunării. Dimineaţa şi noaptea în zonele joase, izolat va fi ceaţă.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vineri va fi o zi frumoasă, cu cer senin şi vânt slab, aşa că până la prânz mercurul din tremometre se ridică spre aproximativ 27 de grade la umbră, regim termic plăcut, de sfârşit de vară.

PROGNOZA METEO. Sâmbătă, tot frumoasă rămâne vremea, ba chiar se mai încălzeşte puţin, aşa că amiaza adună în termometre 23 de grade în Maramureş şi estul Transilvaniei şi 30 de grade în Lunca Dunării, exact valorile normale la final de august. Ziua predomină soarele, iar vântul rămâne domol, şi abia după căderea nopţii apar nori prin nord-vest, dar nu lasă niciun strop de ploaie.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Sâmbătă va fi o zi frumoasă, senină şi însorită, în care termometrele mai câştiga 1…2 grade şi la amiază vor fi 28, chiar 29 la numar, la umbră. Nu vor apărea ploi şi nici o adiere de vânt.

PROGNOZA METEO. Dumincă va fi o zi însorită în mare parte din ţară, cu temperaturi plăcute de sfârşit de vară, de la 24 de grade în regiunile nordice, până la 30 de grade în cele sudice, oar prin nord şi nord-vest, iar după-amiază şi la munte, se adună pentru scurtă vreme câţiva nori ce lasă ploi slabe, trecătoare. Vântul mai dă şi el semne de agitaţie pe litoral şi în sudul Banatului.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Va fi frumos şi duminica, soare pe săturate şi adieri plăcute de vânt, nici vorba de ploi şi la amiază termometrele vor indica aproximativ 28 de grade, nici prea cald, nici prea răcoare, ne putem face orice fel de planuri de petrecere a timpului în aer liber.

PROGNOZA METEO. Săptămâna viitoare nu vine cu vreo schimbare a regimului termic, se menţine cel normal pentru pragul dintre vară şi toamnă, cu temepraturi la amiaza între 23 şi 30 de grade la scara întregii ţări. Iar ca aspect, luni va fi o zi frumoasă în majoritatea regiunilor, şi doar trecător se perindă nori ce lasă câteva averse, pe alocuri prin sudul şi sud-vestul ţării şi doar izolat prin nord şi zona de munte. Pentru următoarele zile nu se anunţă schimbări semnificative în privinţa temperaturilor, care rămân cele potrivite pentru debutul toamnei, iar ploile cu tunete şi fulgere vor fi prezente numai pe alocuri, prin regiunile vestice, sudice şi zona de munte.