PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în următoarele zile

PROGNOZA METEO. Valorile termice vor fi, în continuare, apropiate de cele normale pentru această perioadă a anului, adica maxime intre 10 si 17 grade.  Cerul va avea înnorări şi vor fi condiţii de ploaie în mai multe regiuni.

20 oct. 2015, 12:58
PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în următoarele zile

PROGNOZA METEO. MIERCURI Cerul va fi temporar noros şi va ploua local la munte şi în sud-est, mai ales în prima jumătate a zilei, pe arii restrânse în regiunile nordice, centrale, iar noaptea şi în cele sudice şi cu totul izolat în rest. Izolat se va semnala ceaţă. Pe crestele montane înalte, trecător, vor mai fi precipitaţii mixte. Vântul va sufla cu ceva intensificări în Oltenia, Moldova, zona montană şi pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9..10 grade in Dealurile de vest si in depresiunuile din estul Transilvaniei şi 17 grade in sudul tarii.

VREMEA îN BUCUREŞTI. Cerul va avea înnorări şi vor fi condiţii de ploaie in primele ore ale zilei. Temperatura maximă va fi de 14…15 grade.

CITEŞTE ŞI ALERTĂ METEO de ploi torenţiale în toată ţara

PROGNOZA METEO. JOI vremea va fi uşor mai rece decât în mod normal pentru această perioadă în regiunile sudice, unde cerul va fi înnorat, iar aria ploilor va fi în extindere, mai ales spre seară şi în prima parte a nopţii. Izolat se pot cumula cantităţi de apă mai importante. Pe crestele montane, izolat şi trecător, vor fi şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. În restul teritoriului, regimul termic va fi apropiat de cel normal, cerul va fi variabil şi doar izolat este posibil să plouă slab. Vântul va sufla mai tare pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 grade in estul Transilvaniei si cel mult 16 grade in sud-est. Pe arii restrânse va fi ceaţă in primele ore.

VREMEA îN BUCUREŞTI. Vremea va fi uşor mai rece decât în mod normal pentru această perioadă. Cu maxime de 14…15 grade. Cerul va fi mai mult noros şi va ploua, cu precădere seara şi în prima parte a nopţii.

PROGNOZA METEO. VINERI Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru ultima decadă a lunii octombrie în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu innorari mai accentuate îndeosebi în prima parte a zilei în regiunile sudice, unde pe arii restrânse va mai ploua. Noaptea, nebulozitatea se va accentua în jumătatea nordică a teritoriului, dar numai izolat se vor semnala ploi slabe. Pe crestele montane, izolat şi trecător, vor fi şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. În zonele joase vor fi condiţii de ceaţă. Vântul va sufla cu unele intensificări pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10..11 grade in estul Transilvaniei grade şi 16..17 grade in sud-est.

VREMEA îN BUCUREŞTI. Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru ultima decadă a lunii octombrie, adica maxime in jur de 15 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a zilei când este posibil să plouă slab.