PROGNOZA METEO de weekend. Vreme predominant frumoasă în toată ţara. Unde va ploua

PROGNOZA METEO. Vremea va fi predominant frumoasă și caldă în următoarele zile, când temperaturile maxime vor ajunge până la 25 de grade. Cerul va avea înnorări trecătoare. Dimineața și noaptea, pe văi și în depresiuni, este posibilă apariția izolată a ceții. Cald va fi şi în Capitală, unde se vor înregistra maxime de 21 de grade în weekend.

RomaniaTV.net
12 oct. 2018, 14:02
PROGNOZA METEO de weekend. Vreme predominant frumoasă în toată ţara. Unde va ploua

PROGNOZA METEO. La noapte, cerul va fi variabil în Moldova și în Dobrogea și senin în celelalte regiuni. Vântul va fi moderat pe litoral, în sudul Banatului și în zona Carpaților de Curbură și va sufla slab în restul țării. Temperaturile minime, în marea lor majoritate peste cele obișnuite la această dată, se vor încadra între 4 și 15 grade; valori mai mici vor fi doar în depresiuni, până în jurul a 0 grade în estul Transilvaniei. În zonele depresionare izolat se va semnala ceață.

BUCUREŞTI Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab. Temperatura minimă, ușor mai ridicată decât în mod obișnuit la această dată, va fi de 7…10 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA Vremea va fi predominant frumoasă și caldă în cursul zilei, astfel că temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 grade pe litoral și 25 de grade in Maramures. Cerul va avea înnorări trecătoare în Oltenia, iar în rest va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări ușoare în sudul Banatului, în Dobrogea și în Muntenia îndeosebi în prima parte a intervalului. Minimele termice se vor încadra între 2 și 13 grade, mai scăzute, spre -4…-3 grade în depresiunea Ciuc unde se va forma brumă. Dimineața și noaptea, pe văi și în depresiuni, este posibilă apariția izolată a ceții.

BUCUREŞTI Vremea va fi frumoasă și caldă în cursul zilei. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla moderat în prima parte a intervalului și în general slab seara și noaptea. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă de 6…8 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO DUMINICA Vremea va fi frumoasă și caldă în timpul zilei, astfel că cerul va fi mai mult senin și vor fi temperaturi maxime cuprinse între 17 grade pe litoral şi in estul Transilvaniei și 25 de grade. În vest Vântul va avea intensificări în sudul Banatului – unde vor fi viteze la rafală de 50…70 km/h și îndeosebi ziua și la cote mai reduse în Muntenia, în Dobrogea și în zona montană înaltă, iar în rest va fi slab și moderat. Minimele termice se vor încadra în general între 1 și 9 grade, mai ridicate pe litoral și în Dealurile de Vest, dar și mai coborâte, spre -5…-3 grade în depresiunea Ciuc. Dimineața și noaptea este posibilă apariția izolată a ceții îndeosebi pe văi și în depresiuni, iar pe arii restrânse în sudul și estul Transilvaniei se va forma brumă.

BUCUREŞTI Vremea se va menține frumoasă și caldă în cursul zilei. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla moderat în prima parte a intervalului și slab în orele nopții. Temperatura maximă va fi în jurul a 22 de grade, iar cea minimă va fi de 7…9 grade, ușor mai scăzută în zona periferică.

PROGNOZA METEO LUNI Vremea va fi predominant frumoasă și mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată în majoritatea zonelor. Cerul va fi variabil în regiunile estice și mai mult seninîn rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări, mai ales ziua, în sudul Banatului și pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 grade in estul Transilvaniei si 24 de grade in nord-vestul tarii, iar cele minime între -4 grade în estul Transilvaniei – unde se va produce brumă și 14 grade în zona litoralului. Izolat, dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceață.

BUCUREŞTI Vremea va fi în continuare frumoasă și caldă pentru mijlocul lunii octombrie. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 7…9 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO MARTI Vremea va fi predominant frumoasă, iar temperaturile se vor situa cu mult peste cele normale la mijlocul lunii octombrie. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Maximele termice se vor încadra în general între 20 și 25 de grade, iar minimele vor fi cuprinse în marea lor majoritate între 3 și 13 grade.

BUCUREŞTI Vremea va fi frumoasă și mult mai caldă decât obișnuit în această perioadă din an. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 9…11 grade.

De miercuri, vremea va fi în general frumoasă și deosebit de caldă, doar în ultima zi fiind posibile temperaturi în scădere ușoară în regiunile sud-estice unde vor fi condiții pentru ploi slabe.