PROGNOZA METEO PE TREI LUNI. Temperaturi ridicate şi în lunile următoare, vezi cum o să fie VREMEA până în octombrie

PROGNOZA METEO PE TREI LUNI. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele trei luni. Cantitatile totale de precipitatii vor fi in general deficitare.

21 iul. 2017, 10:14

PROGNOZA METEO AUGUST 2017

TEMPERATURA MEDIE LUNARĂ A AERULUI– Temperatura aerului va avea valori medii lunare peste normele climatologice in sudul, sud- estul si vestul tarii si apropiate de normal in rest.

PRECIPITAŢII LUNARE- Precipitatiile totale lunare vor fi deficitare in cea mai mare parte a tarii, iar cantitatile cele mai scazute se vor acumula in regiunile sudice, estice si vestic.

Vezi aici: 21 IULIE 2017 ESTIMĂRI METEOROLOGICE PENTRU INTERVALUL AUGUST– OCTOMBRIE 2017

PROGNOZA METEO SEPTEMBRIE 2017

TEMPERATURA MEDIE LUNARĂ A AERULUI- Temperaturile medii lunare ale aerului vor fi mai ridicate decat media multianuala indeosebi in sud – estul, sudul si vestul tarii.

PRECIPITAŢII LUNARE- Cantitatile totale de precipitatii vor fi in general deficitare, exceptand regiunile nordice si centrale unde, local, vor fi apropiate de norma climatologica.

PROGNOZA METEO OCTOMBRIE 2017

TEMPERATURA MEDIE LUNARĂ A AERULUI– Temperatura aerului va putea avea valori peste media climatologica in sud, sud – est si local in vest si apropiate de normal in restul tarii.

PRECIPITAŢII LUNARE- Precipitatiile totale lunare vor fi apropiate de mediile multianuale, cu o tendinta spre excedent in regiunile centrale si local in cele vestice si estice.