PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Vreme rece în weekend, cu maxime care pornesc de la 5 grade

PROGNOZA METEO. Sâmbătă, soarele predomină după-masa, astfel că maximele zilei pornesc de la 5 grade în nordul Moldovei şi ating 14 grade, izolat, în sud-vest. Duminică, soarele este destul de scump la vedere.  Luni va fi vreme frumoasă în mare parte din ţară, însă în regiunile extracarpatice şi în depresiuni rămâne totuşi mai rece decât ar trebui pentru prima decadă din noiembrie.

31 oct. 2014, 15:29
PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Vreme rece în weekend, cu maxime care pornesc de la 5 grade

PROGNOZA METEO. Sambata dimineata pe alocuri va fi ceata, posibil asociata cu burnita, dar la amiaza soarele predomina si maximele zilei pornesc de la 5 grade in nordul Moldovei si ating 14 grade, izolat, in sud-vest. Iar prin Moldova, Bărăgan şi Dobrogea, vantul se arata mai alert.

VREMEA ÎN CAPITALĂ. In Bucuresti, la prima ora a zilei sunt conditii pentru putina ceata, apoi isi face aparitia si soarele, dar temperatura la amiaza ramane mai scazuta decat s-ar cuveni la aceasta data, vor fi cam 10-11 grade, cu vant domol.

PROGNOZA METEO. Si duminica tot rece ramane vremea, mai ales in regiunile extracarpatice si in zonele cu ceata persistenta din centrul tarii. Soarele este destul de scump la vedere in aceasta zi, norii josi lasa izolat cate o burnita peste sudul si estul tarii noastre, iar, in rest, ceata este prezenta la nivel local in zonele joase de relief, cel putin in primele ore ale zilei. Vantul insa nu mai da semne de agitatie, iar la amiaza vor fi aceleasi 5 grade in nordul Moldovei, in timp ce in Dealurile de Vest se ating 14-15 grade mult mai placute.

VREMEA ÎN CAPITALĂ. In Capitala, duminica va fi o zi rece, cu cer mai mult noros si posibil cu ceata in primele ore din zi. Nu asteptam preicpitatii si nici vantul nu isi face simtita prezenta, dar pana la amiaza nu se aduna mai mult de 8-9 grade in termometre.

PROGNOZA METEO. Luni va fi vreme frumoasa in mare parte din tara, ne mai si incalzim, insa in regiunile extracarpatice si in depresiuni ramane totusi mai rece decat ar trebui pentru prima decada de noiembrie. Prin urmare, maximele zilei vor fi de 7 grade in Bucovina, in timp ce in vest, la deal, se ating chiar valori de 16 grade mult mai generoase. Iar soarele va fi prezent mare parte din zi in zonele intracarpatice, in timp ce in sud si est, mai ales la campie, dimineata local va fi ceata. Vantul continua sa sufle mai agitat prin sudul Banatului si pe crestele montane.

VREMEA ÎN CAPITALĂ. In Capitala luni va fi vreme frumoasa si in usoara incalzire, la amiaza vor fi temperaturi de aproximativ 11 grade, cu cer vaiabil si, posibil, putina ceata la prima ora a azilei.