PROGNOZA METEO pe trei zile: Vremea se menţine deosebit de caldă pentru această perioadă

PROGNOZA METEO. Vremea frumoasă potrivită pentru o ieşire în parc sau o plimbare se menţine şi în următoarele zile, temperaturile fiind mult mai ridicate decât ar fi normal pentru această perioadă. Ploile şi vântul nu ne vor da bătăi de cap, singurul fenomen meteorologic notabil urmând să fie ceaţa, care, local, va fi asociată cu burniţa.

15 feb. 2014, 14:21
PROGNOZA METEO pe trei zile: Vremea se menţine deosebit de caldă pentru această perioadă

PROGNOZA METEO. Duminică, temperaturile mai cresc puţin în toate regiunile şi avem din parte de vreme caldă, chiar deosebit de caldă în regiunile vestice. Va fi şi o vreme frumoasă cu cerul variabil în mai toate regiunile pe timpul zilei, aşa că soarele e darnic şi aerul cald vor duce merucrul din termometre până la valori maxime cuprinse între 3 grade în Moldova şi 18 grade în dealurile Banatului. Abia spre seară norii se înmulţesc în vestul, în nord-vestul şi în nordul ţării, dar fără să aducă şi ploi. În schimb ziua începe cu ceaţă în zonele joase din sud, din est şi izolat din celelate zone şi va fi cel mai important fenomen meteorologic al zilei.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Duminică va fi vreme mai caldă, pentru ca după-amiază mercurul din termometre ajunge până la 10, 11 grade la umbră, cu aproape 6 grade mai cald decât în mod obişnuit. Sunt condiţii ca dimineaţa să fie ceaţă, apoi însă soarele domină cerul, deşi norii nu lipsesc, aşa că e o foarte bună pentru a ieşi la plimbare pentru că şi vântul este destul de domol.

PROGNOZA METEO. Ziua de luni debutează tot cu vreme caldă, chiar deosebit de caldă în regiunile sudice şi sud-vestice, dar şi în centru. Meteorologii prognozează aşadar maxime ce pleacă de la 4 grade în Moldova şi ajung până la aproximativ 18 grade în sudul Banatului, dar şi în dealurile Oltenieie şi ale Munteniei. Norii acoperă jumătatea de nord a ţării şi aduc aici ploi pe arii relativ extinse. Doar în zonele înalte de munte precitaţiile ne aduc aminte că e încă iarna, aici vor fi şi lapoviţă şi ninsoare. În celelate regiuni se înnorează abia spre seara, dar abia noaptea plouă izolat. Dimineaţa va fi din nou ceaţă în zonele joase din sud şi sud-est, iar vântul suflă mai tare doar la munte.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Luni vreemea devine deosebit de caldă pentru această dată. Meteorologii anuntă chiar mai mult de 10 grade peste temperaturile normale, adică în jur de 16 grade la umbră. Va fi şi destul de plăcută ca aspect vremea, cu cerul variabil şi doar dimineaţa vor fi înnorări şi trecător ceaţă, posibil asociată cu burniţă sau ploaie slabă.

PROGNOZA METEO. Marţi, temperaturile scad uşor în sud-est, dar vremea rămâne caldă pentru această perioadă, cu maxime de la 5 grade în Moldova până 19 grade în sudul Banatului, unde e deosebit de cald. Cerul va fi variabil şi doar temporar se înnorează în jumătatea de nord a ţării, unde izolat mai plouă slab, iar pe crestele munţilor mai aşteptăm lapoviţă şi ninsoare şi tot aici vântul e mai alert. Dimineaţa, izolat în zonele joase din est şi sud va fi ceaţă.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Marţi se răceşte uşor, dar încă e destul de cald pentru data din calendar, cu maxime în jur de 11 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul nu prea agitat, aşadar o altă zi de primăvara putem spune.

PROGNOZA METEO. Miercuri, vremea nu se schimbă semnificativ în restul săptămânii. Va fi tot cald pentru aceasta perioadă, chiar foarte cald în vest şi în centru, cu maxime în general cuprinse între 8 şi 18 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări noaptea în vest şi în nord-vest, unde plouă slab, iar dimineaţa şi noaptea ceaţa rămâne de interes în zonele joase din est şi sud. Până spre weekend-ul viitor vremea rămâne mai caldă decât în mod normal. Temporar, va ploua mai ales în vest, în nord şi în centru, iar dimineaţa şi noaptea, în zonele joase, mai ales cele din est şi sud, local va fi ceaţă.