Prognoza meteo: Cum va fi vremea de ALEGERI LOCALE 2016 şi săptămâna viitoare

PROGNOZA METEO: În regiunile din vestul şi sud-vestul ţării şi în cea mai mare parte a zonei montane, vremea va fi în general instabilă; cerul va avea înnorări, vor fi averse şi descărcări electrice, iar pentru scurt timp vântul poate avea intensificări.

04 iun. 2016, 13:30
Prognoza meteo: Cum va fi vremea de ALEGERI LOCALE 2016 şi săptămâna viitoare

PROGNOZA METEO DUMINICĂ: În regiunile din vestul şi sud-vestul ţării şi în cea mai mare parte a zonei montane, vremea va fi în general instabilă; cerul va avea înnorări, vor fi averse şi descărcări electrice, iar pentru scurt timp vântul poate avea intensificări. Izolat vor fi condiţii de grindină, iar cantităţile de apă vor depăşi 15…20 l/mp. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe spaţii mici. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 gr in dealurile de vest si 28 de grade in Moldova poate si in sudul tarii.

VREMEA în Bucureşti: Vremea va fi în general frumoasă, cu cerrul partial acoperit de nori si sanse destul de mici de ploaie, abia pe timpul nopţii temporar nebulozitatea se va accentua şi vor fi averse slabe si vânt moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade.

PROGNOZA METEO. LUNI, vremea va fi în general instabilă în sudul, sud-estul si centrul țării, precum și în zonele montane, unde norii acopera temporar cerul si vor aduce averse si descărcări electrice, iar pentru scurt timp vântul va sufla mai tare, informează Administraţia naţională de Meteorologie. Pe arii restrânse cantităţile de apă vor depăşi 20 l/mp şi vor fi condiţii de grindină. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala izolat. Temperaturile maxime, apropiate de cele normale la această dată, se vor încadra între 19 grade in estul Transilvanieie si cel mult 26 de grade in Campia de vest.

VREMEA IN BUCUREŞTI: Vremea va fi în general instabilă, cu innorari temporar accentuate, intervale in care vor fi averse însoţite de descărcări electrice dar si intensificari ale vantului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade. 

Citeşte şi PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea se va menţine în general instabilă

MARTI

Vremea se va ameliora sub aspectul ploilor, dar regimul termic va fi sub cel normal specific acestei perioade. Dimineata foarte probabil va fi ceva ceata prin nord si in incentru, in zonele depresionare, apoi cerul va fi variabil, cu unele înnorări, averse slabe și posibil descărcări electrice pe arii restrânse în regiunile sud-vestice și la munte și doar cu totul izolat în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 grade in nordul Moldovei si 25 de gr in sud-vest.

VREMEA IN BUCURESTI: Vremea va fi în general frumoasă, dar va continua să se răcească ușor. Cerul va avea înnorări trecătoare, vântul nu trece de moderat iar temp maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade.

Citeşte şi PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea se va menţine în general instabilă

TENDINTA MIERCURI

Vremea se va încălzi ușor în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 grade în Moldova si în depresiunile din estul Transilvaniei si 26 grade in Banat joi mai avem parte de temperaturi apropiate de cele normale apoi valorile termice vor avea o tendinta de scadere usoar in unele zone. Daca miercuri în sud, în est, precum și în zonele montane și submontane, mai ales după-amiaza, pe arii restrânse vor fi averse slabe, descărcări electrice și scurte intesificări ale vântului, de joi pana duminica instabilitatea atmosferica se va manifesta prin astfel de fenomene in vestul, nordul, centrul țării și pe arii mai restrânse în celelalte regiuni.