PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Frig, ploi, lapoviţă şi ninsori la sfârşit de săptămână

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă temperaturi scăzute, ploi, lapoviţă şi ninsori pentru zilele următoare. Vremea va fi în continuare uşor mai rece decât în mod obişnuit pentru această dată. De luni vremea va deveni calda pentru aceasta perioada, cu maxime pana in jur de 20 grade.

24 mart. 2016, 14:24
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Frig, ploi, lapoviţă şi ninsori la sfârşit de săptămână

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea se va ameliora sub aspectul precipitaţiilor, dar se va menţine rece pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a intervalului în regiunile sudice şi vor mai fi precipitaţii predominant sub formă de ploaie, local în Oltenia şi în Muntenia şi izolat în sudul Moldovei. În zona montană va ninge. Vântul va mai avea intensificări ziua în est şi în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 grade in estul Transilvaniei si cel mult 11 grade in Banat, iar cele minime, în general, între -8 şi 0 grade. În majoritatea regiunilor, pe arii restrânse se va forma brumă.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea se va menţine rece pentru această perioadă., cu maxime in jur de 9 grade. Cerul va fi temporar noros şi îndeosebi la începutul zilei va ploua slab. Vantul nu trece de moderat. .

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Cerul va fi temporar noros şi îndeosebi în regiunile vestice, nordice şi centrale, local vor fi precipitaţii predominant sub formă de ploaie. În zona montană va fi mai ales lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat. Vremea va fi în continuare uşor mai rece decât în mod obişnuit pentru această dată, adica maximele se vor situa in general intre 5 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 13 grade in sudul Banatului.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi în continuare rece pentru această dată. Cerul va fi temporar noros, iar la începutul zilei vor fi condiţii de ploaie slabă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 10…11 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA. Cerul va fi temporar noros şi se vor semnala precipitaţii, în general slabe cantitativ. În zonele montane şi submontane vor fi ninsori sau lapoviţe. Local, în jumătatea de sud-vest şi izolat în rest vor fi mai ales ploi. Vântul va sufla mai tare în zona montană înaltă şi în sudul Banatului. Temperaturile maxime, apropiate de normele climatologice specifice perioadei, vor fi cuprinse între 5 grade in estul Transilvaniei şi 14 grade in sudul Banatului.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va fi temporar noros şi trecător mai ploua slab. Temperatura maximă va fi de 10…11 grade.

Tendinta. Luni, vremea se va încălzi faţă de ziua precedentă. Maximele vor fi cam intre 9 si 15 grade, iar in zilele urmatoare temperaturile continua sa cresca si vremea va deveni calda pentru aceasta perioada, cu maxime pana in jur de 20 grade.

In prima zi a saptamanii mai cad precipitaţii slabe, ninsori sau lapoviţe la munte, ploi, izolate ziua în sudul şi nord-estul ţării, apoi precipitatiile vor reveni pe arii mai extinse indeosebi in jumatatea de nord a tarii.