PROGNOZA METEO pentru următoarele zile. Meteorologii anunţă ploi slabe şi temperaturi scăzute în majoritatea regiunilor

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă vreme închisă în majoritatea regiunilor. În Bucureşti sunt anunţate ploi slabe şi temperaturi maxime de până la 15 grade.

07 nov. 2017, 14:58
PROGNOZA METEO pentru următoarele zile. Meteorologii anunţă ploi slabe şi temperaturi scăzute în majoritatea regiunilor

PROGNOZA METEO MIERCURI. Înnorările vor cuprinde treptat și regiunile nord-vestice și centrale, astfel încât vremea va fi predominant închisă în toată țara. Îndeosebi spre seară și noaptea, va ploua în Banat, Oltenia, local în Crișana și Muntenia și pe arii mai restrânse în restul teritoriului, unde trecător se mai poate semnala și burniță.

La munte, în general la peste 1700 m, în special în jumătatea vestică a Carpaților Meridionali precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. În zonele montane și submontane din sud-vestul teritoriului, pe spații mici cantitățile de apă vor atinge și depăși 15 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, iar în cursul zilei și în sud-vestul teritoriului, viteze mai mari urmând a se înregistra în sudul Banatului și pe creste. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 in nordul Moldovei și 16 grade in Maramures, iar cele minime între 3 și 11 grade. În primele ore ale intervalului, în zonele joase de relief va mai fi ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi închisă. În primele ore ale intervalului vor fi condiții de ceață, iar mai ales noaptea va ploua slab. Vântul va sufla în general moderat, ziua, apoi va slăbi în intensitate. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimă va fi de 7…8 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea se va menține predominant închisă. Temporar, va ploua slab, în sudul, centrul și estul țării și local în rest, iar la munte, la altitudin mari, în special în jumătatea de vest a Carpaților Meridionali, vor mai fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 grade in Moldova și 14 grade pe litoral si in sudul Banatului, iar cele minime între 3 și 10 grade. Noaptea, în zonele joase, cu precădere din sud, pe arii restrânse se va semnala ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul va noros și temporar va ploua, îndeosebi în cursul zilei. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimă va fi de 7…8 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Mai ales în cursul zilei vor fi înnorări în cea mai mare parte a țării, însă doar trecător în special în nord-vest, centru și nord, pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 grade in estul Transilvaniei și 15 grade in sudul Munteniei, iar cele minime între 0 și 8 grade, cu cele mai ridicate valori în zona litoralului. În a doua parte a nopții, local, se va semnala ceață îndeosebi în zonele joase de relief din sud și sud-est.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vor fi înnorări în special în prima parte a intervalului, iar spre sfârșitul acestuia se va semnala ceață. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi de 13…14 grade, iar cea minimă de 4…5 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Înnorările vor cuprinde treptat toate regiunile, iar temporar va ploua slab local în sud-vest și pe arii restrânse, în special în a doua parte a intervalului mai ales în sud și sud-est. În zona montană înaltă, noaptea, trecător vor fi posibile lapovițe. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate în zona înaltă a Carpaților Orientali. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 16 grade, iar cele minime între 2 și 8 grade, ușor mai ridicate în zona litoralului.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul va avea înnorări, în primele ore ale intervalului va fi ceață, iar noaptea, trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 14…15 grade, iar cea minimă de 7…8 grade.

DE DUMINICA PANA MARTI Valorile termice se vor situa în general în jurul mediile multianuale exceptând sfârșitul perioadei, când în special în vest, nord-vest și centru acestea vor fi ușor mai coborâte. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi ridicată în toate regiunile îndeosebi după mijlocul intervalului.

Citeşte şi ALERTA METEO: Ploi în toată ţara şi ninsori la munte, începând de miercuri