PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Meteorologii anunţă temperaturi de primăvară săptămâna aceasta

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă vreme frumoasă pentru zilele următoare. Joi, temperaturile vor ajunge până la 18 grade în dealurile Olteniei şi Munteniei. Valorile termice vor creşte de la o zi la alta şi vor fi uşor mai ridicate comparativ cu normele climatologice ale perioadei.

03 nov. 2015, 15:00
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Meteorologii anunţă temperaturi de primăvară săptămâna aceasta

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea va fi predominant frumoasă, iar în zonele de deal şi de munte va fi şi uşor mai caldă decât în mod obişnuit la această dată. Cerul va fi mai mult senin, dar în zonele joase de relief, mai ales dimineaţa, pe arii restrânse va fi ceaţă sau nebulozitate joasă, izolat posibil persistentă în regiunile intracarpatice. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor situa între 10…11 grade în Transilvania şi 19 grade în Subcarpaţii Getici.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi predominant frumoasă şi uşor mai caldă decât în mod obişnuit pentru această dată si pentru bucuresteni. Dimineata sunt conditii de ceata, dar dupa disiparea ei cerul va fi mai mult senin iar vantul abia simtit. Temperatura maximă va fi 16… poate chiar 17 gr Celsius.

Citeşte şi: PROGNOZA METEO pe două săptămâni: Vreme caldă pentru noiembrie

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi predominant frumoasă şi mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă în zonele de deal şi munte, unde cerul va fi mai mult senin. În restul teritoriului, local se va semnala ceaţă sau nebulozitate joasă, în special dimineaţa, iar izolat va fi si bruma. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8…10 grade în vestul şi centrul ţării şi 18 grade în dealurile Olteniei şi Munteniei.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Şi locuitorii Capitalei se vor bucura de inca o zi de toamna frumoasa cu mult soare mai ales dupa disiparea cetii si a norilor josi matinali. Vantul abia se simte iar mercurul urca in termometre pana la 16…17 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. În zonele de deal şi de munte, vremea se va menţine predominant frumoasă, iar cerul va fi mai mult senin. În restul teritoriului temporar se va semnala ceaţă sau nebulozitate joasă, iar izolat, dimineaţa mai ales în regiunile vestice şi sudice, iar noaptea cu precădere în cele estice, va ploua slab sau va burniţa. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime, în scăderea faţă de ziua precedentă, vor fi cuprinse între 6 grade în Câmpia de Vest şi 15 grade în dealurile Olteniei şi ale Munteniei

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Şi in Capitala norii strang temporar randurile si mai ales in primele ceata, asociata cu burnita. Se raceste usor, astfel incat maximele nu mai trec de 11…12 grade C

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Vremea va fi normală din punct de vedere termic pentru această dată în majoritatea regiunilor, cu maxime de la 7 la 13 grade. Cerul va fi mai mult noros şi trecător va ploua slab sau va burniţa, pe arii restrânse în nordul, centrul şi estul ţării şi izolat în rest.

Îndeosebi în sud şi vest, se va semnala ceaţă, posibil persistentă la câmpie.

DE DUMINICA PANA MIERCURI, valorile termice vor creşte de la o zi la alta şi vor fi uşor mai ridicate comparativ cu normele climatologice ale perioadei. Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi mai ridicată în regiunile nordice, estice şi centrale, iar în zonele joase de relief va fi ceaţă sau nebulozitate joasă, asociată cu burniţă.