PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Meteorologii anunţă vreme frumoasă pentru acest weekend

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă vreme frumoasă pentru zilele următoare, uşor mai caldă decât în mod normal la această dată în majoritatea regiunilor. Ploile se întorc însă la începutul săptămânii viitoare. În plus, o masă de aer rece pătrunde peste zona tarii noastre si face ca valorile termice diurne sa ajunga uşor mai coborâte decât normele climatologice specifice perioadei, îndeosebi în nord-estul teritoriului.
Roxana Gagiu
01 oct. 2015, 14:50
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Meteorologii anunţă vreme frumoasă pentru acest weekend

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va deveni predominant frumoasă, iar valorile termice diurne vor fi în creştere faţă de intervalul precedent, în toată ţara, desi dimineata va fi racoroasa. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări în prima parte a zilei în sud-est, iar vântul va sufla slab şi moderat. Dimineaţa, izolat, în zonele joase va fi ceaţă. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 grade in Dobrogea şi 22 de grade in Banat si Crisana.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va deveni predominant frumoasă şi se va încălzi uşor faţă de ziua precedentă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Vremea va fi frumoasă şi va deveni uşor mai caldă decât în mod normal la această dată în majoritatea regiunilor. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 in depresiuni şi pe litoral si 24 de grade in vest, centru si sud. Dimineaţa, în zonele joase de relief, izolat se va forma ceaţă.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi frumoasă şi va deveni uşor mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. Vremea se va menţine predominant frumoasă şi va continua să se încălzească uşor. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la munte, unde izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 in Delta Dunarii şi 26 de grade in vest si nord-vest. Ziua incepe tot cu ceata, izolat, în zonele joase de relief ce este posibil sa fie asociată cu burniţă.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea se va menţine frumoasă şi uşor mai caldă decât în mod normal la începutul lunii octombrie. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade.

La inceputul saptamanii viitoare, vremea va fi uşor mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 şi 25 de grade. Ulterior, o masa de aer rece patrunde peste zona tarii noastre si face ca valorile termice diurne sa ajunga uşor mai coborâte decât normele climatologice specifice perioadei, îndeosebi în nord-estul teritoriului. Totodata se intorc si ploile, la inceput în jumătatea de vest a ţării, unde izolat, cantităţile de apă pot fi mai însemnate, apoi si în celelalte regiuni.

Vezi şi: IARNĂ VERITABILĂ la munte, la începutul lunii octombrie. Vezi de când SE ÎNCĂLZEŞTE vremea VIDEO

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Andreea Bostănică, despre presupusul iubit arab: „Lăsați să vă cucerească frumos!”
Fanatik.ro
Ce conține gluten și cum știi dacă ai intoleranță la el. Se găsește în aceste alimente cumpărate masiv de români
Capital.ro
Lege pentru TOATE FEMEILE din România. Sumele pe care le pot primi DIRECT de la stat
Playtech.ro
Imagini INTERZISE cu Simona Halep! Așa arăta înainte să-și micșoreze sânii, pozele sunt indecente
DailyBusiness
Produsule Lidl iubite de milioane de români intră la promoție!
Adevarul
Ce bani avea Florian Coldea când conducea SRI. Profitul incredibil făcut din consultanţă, după ce s-a pensionat
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Monica Bârlădeanu, test pentru Valeriu Gheorghiță. Răspunsul doctorului
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român
wowbiz.ro
Mama Geta a scăpat porumbelul: „Iancu e trup și suflet pentru o femeie. Pentru Culiță nu bag nici acum mâna în foc”
Cancan.ro
MEGA-BOMBĂ! Cristina Cioran e însărcinată cu Alex Dobrescu
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Dovezile găsite acasă la Alexandru Piscan, presupusul spion al rușilor: fotografii și filmări detaliate de la o unitate NATO! Anchetatorii au făcut descoperiri surprinzătoare
Capital.ro
Rămâi FĂRĂ PERMISUL de conducere. Șoferii au interzis să facă asta pe trecerea de pietoni
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
Scandal la Cluj între Simona Halep și Sorana Cîrstea!
stirilekanald.ro
Descoperirea secolului! Breaking news!
substantial.ro
Parintele Calistrat Chifan recomanda rugaciune si calm în situatii dificile: ‘Totul e in mana lui Dumnezeu!’
MediaFlux
MOSCOVA AMENINȚĂ ROMÂNIA! Atac dur chiar de la KREMLIN la adresa BUCUREȘTIULUI
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'