PROGNOZA METEO pentru următoarele zile. Temperaturi de PRIMĂVARĂ la mijlocul lunii octombrie

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă vreme caldă şi frumoasă în zilele următoare. Mercurul va urma în termometre până la valori de maxim 26 grade Celsius.

14 oct. 2017, 11:28
PROGNOZA METEO pentru următoarele zile. Temperaturi de PRIMĂVARĂ la mijlocul lunii octombrie

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ NOAPTEA. Cerul va fi variabil la senin, exceptând nord-estul și estul extrem al țării, unde va avea unele înnorări, însă doar izolat, cel mai probabil în Moldova, vor fi posibile ploi slabe de scurtă durată. Tot în Moldova, dar și în Dobrogea și pe crestele montane, în special ale Carpaților Orientali și zona înaltă a Munților Bucegi, vântul va avea intensificări, iar în restul teritoriului va sufla slab și moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 2 și 12 grade. În zonele joase de relief, îndeosebi din vestul și centrul țării, precum și în Lunca Dunării, pe arii restrânse, se va semnala ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 6…8 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. În nord-estul și estul extrem al țării, vor mai fi unele înnorări, posibil și ploi slabe, cu totul izolate, mai ales în cursul zilei. În rest, cerul va fi variabil la senin. Din punct de vedere termic, vremea se va încălzi, în majoritatea regiunilor. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 15 grade in estul Transilvaniei și 25 de grade în Oltenia, iar minimele între 5 și 14 grade, mai scăzute în depresiuni. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane și temporar, îndeosebi în prima parte a intervalului, în Moldova și în Dobrogea. Cu precădere în interiorul arcului carpatic, pe arii restrânse, dimineața și noaptea, va fi ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă de 9…11 grade. La sfârșitul nopții, va fi posibil să se formeze ceață.

PROGNOZA METEO LUNI. Vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit, la mijlocul lunii octombrie, în majoritatea zonelor țării. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 și 26 de grade, iar cele minime între 3 și 14 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei. Dimineața și noaptea, local în regiunile nord-vestice și centrale și pe arii restrânse în rest, va fi ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi predominant frumoasă și mai caldă decât în mod obișnuit, la mijloc de octombrie. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22…23 de grade, iar cea minimă de 10…12 grade.

PROGNOZA METEO MARŢI. Vremea va fi, în continuare, mai caldă decât în mod obișnuit în această perioadă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 și 27 de grade, iar cele minime între 5 și 16 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei. Dimineața și noaptea, local în nord-vest, centru și pe arii restrânse în rest, va fi ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va frumoasă și caldă. În condiții de cer mai mult senin, temperatura maximă va fi de 24…25 de grade, iar cea minimă de 10…12 grade, ușor mai scăzută în zona periferică. Vântul va sufla slab până la moderat. La sfârșitul nopții, va fi posibil să se formeze ceață.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea va fi, în continuare, mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă. Temperatura aerului va avea valori maxime de la 17…19 grade pe litoral, până în jurul a 26 de grade în Dealurile de Vest și minime cuprinse între 4 și 14 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul slab și moderat cu unele intensificări în Banat, Delta Dunării și pe crestele montane. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, pe arii restrânse, va fi ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea se va menține mai caldă decât în mod normal, la această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar în orele dimineții, vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 10…12 grade.

PROGNOZA METEO. De joi până sâmbătă, vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit, pentru această perioadă. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi în creștere, în a doua parte a intervalului, îndeosebi în vestul, nordul și centrul țării. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, vor fi condiții de ceață.

Citeşte şi Meteorologii anunţă o iarnă grea în România, cu perioade lungi de viscol şi ninsori abundente