PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Temperaturile încep să crească în toate regiunile

Publicat: Duminică, 24 Septembrie 2017 16:31 // Actualizat: Joi, 02 Noiembrie 2017 23:04 // Sursa: romaniatv.net

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă temperaturi uşor mai ridicate în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, dar numai izolat și trecător la munte și în regiunile sudice și sud-vestice va ploua slab. Luni, în Bucureşti sunt aşteptate temperaturi maxime de până la 23 de grade.

Foto: pixabay.com

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Cerul va fi variabil, cu înnorări și ploi izolate îndeosebi în sud-vest și în sudul extrem. Spre dimineață pe arii restrânse, mai ales în zonele joase, se va forma ceața. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 2...3 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 15...17 grade pe litoral.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul va avea unele înnorări, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 10...12 grade, mai scăzută în zona preorășenească, unde vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO LUNI. Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele din ziua precedentă în majoritatea zonelor și se vor situa în toată țara în jurul celor normale pentru ultima decadă a lunii septembrie. Cerul va fi temporar noros și va ploua local în sud-vest și în zona de munte și pe arii restrânse în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și al Moldovei, în Dobrogea și în Bărăgan, precum și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 17..18 grade in grade izolat in nordul Moldovei și 25 de grade in sudul Munteniei, iar cele minime între 6...7 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 17...18 grade pe litoral. Dimineața și noaptea, pe spații mici, va fi ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Valorile termice se vor menține apropiate de cele obișnuite în această perioadă din an. Cerul va fi temporar noros, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 22...23 de grade, iar cea minimă de 13...14 grade.

PROGNOZA METEO MARTI. Valorile termice diurne vor continua să crească ușor în regiunile intracarpatice și vor fi comparabile cu cele din ziua precedentă în restul țării, astfel că maximele vor fi cuprinse în general între 20 grade in estul Transilvaniei și 24 de grade in vest, in est dar si in sudul tarii. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, dar numai izolat și trecător la munte și în regiunile sudice și sud-vestice va ploua slab. Vântul va avea intensificări în zona montană, local în Dobrogea, Muntenia și în sudul Banatului și izolat în rest. Temperaturile minime se vor încadra între 2...3 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 16 grade pe litoral. Izolat vor fi condiții de ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI Vremea va fi normală termic. Cerul va avea unele înnorări, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare în cursul zilei. Temperatura maximă va fi de 23...24 de grade, iar cea minimă de 11...13 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Valorile termice vor fi mai scăzute decât în ziua anterioară, îndeosebi în regiunile extracarpatice. Cerul va fi temporar noros și izolat, în zona montană, în sud-vestul și sud-estul țării vor fi ploi slabe sau burniță. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale, mai ales în cursul zilei, la munte, dar și în sudul și sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 in nordul Moldovei și 24 de grade in Campia de vest, iar cele minime se vor încadra între 5 și 14 grade, mai coborâte în depresiunile Carpaților Orientali, până în jurul valorii de 1 grad, unde izolat va fi posibil să se producă bruma. Dimineața și noaptea, în zonele joase vor fi condiții de ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla moderat, cu unele intensificări în cursul zilei. Temperatura aerului, în scădere fațâ de ziua anterioară, va avea maxima de 20...21 de grade și minimă de 8...10 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Temperatura aerului va continua să scadă ușor în toată țara, astfel că vremea va deveni răcoroasă în regiunile extracarpatice. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în jumătatea de sud a teritoriului și doar izolat în extremitatea sud-estică va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale ziua în zona montană și în regiunile sudice. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 22 de grade, iar cele minime între 0...1 grad în depresiunile Carpaților Orientali, unde vor fi condiții de brumă și 12...13 grade pe litoral. Dimineața și noaptea în zonele joase va fi posibil să se formeze ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Temperatura aerului va continua să scadă față de ziua precedentă, astfel că vremea va deveni răcoroasă. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va fi moderat, cu unele intensificări ziua. Temperatura maximă va fi de 18...19 grade, iar cea minimă de 7...9 grade.

DE VINERI PANA DUMINICA Temperatura aerului va continua să scadă ușor, mai ales în prima zi, asfel că vremea va fi răcoroasă în toată țara. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi mai mare, îndeosebi în a doua parte a intervalului, cu precădere în regiunile intracarpatice și la munte.

Citeşte şi PROGNOZA METEO pe trei luni: Cum va fi vremea de Crăciun şi ANUL NOU 2018

 
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
ANM meteo prognoza meteo temperaturi ridicate vremea in bucuresti
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6559
RON
21 Sep
noapte 13 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H