PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vreme deosebit de rece, geroasă în special dimineaţa şi noaptea

Publicat: Miercuri, 21 Februarie 2018 17:39 // Actualizat: Miercuri, 21 Februarie 2018 17:42 // Sursa: romaniatv.net

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea va fi în continuare închisă și temporar se vor semnala precipitații în majoritatea regiunilor. La munte va ninge. Săptămâna viitoarea, vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă, geroasă în special dimineața și noaptea în majoritatea regiunilor. 

PROGNOZA METEO 21 februarie, ORA 20 - 22 februarie, ORA 08 ÎN ŢARĂ Cerul va fi mai mult noros și temporar se vor semnala precipitații pe arii restrânse în sud-vest, la munte și în zonele submontane și cu totul izolat în restul teritoriului.

La munte și în zona submontană a Moldovei și a Munteniei va ninge, iar în rest precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sudul Banatului și la munte. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -9 și 2 grade.

PROGNOZA METEO 21 februarie, ORA 20 - 22 februarie, ORA 08 LA BUCUREŞTI Cerul va fi noros, trecător vor fi posibile fulguieli, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de -1...0 grade.

PROGNOZA METEO 22 februarie, ORA 08 - 23 februarie, ORA 08 ÎN ŢARĂ Vremea va fi în continuare închisă și temporar se vor semnala precipitații în majoritatea regiunilor. Ziua, pe arii restrânse în vest și pe litoral se vor semnala mai ales ploi, iar în sud și sud-est, pe arii relativ extinse vor fi precipitații mixte. Seara și noaptea, local va ninge în regiunile nordice și centrale, în cele sudice vor predomina ninsorile, iar în cele vestice pe arii restrânse se vor mai semnala precipitații mai ales sub formă de ploaie.

La munte va ninge. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sudul Banatului și la munte, iar în prima parte a intervalului temporar și în sudul țării.Temperaturile maxime se vor încadra între -1 și 8 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -9 și 3 grade.

PROGNOZA METEO 22 februarie, ORA 08 - 23 februarie, ORA 08 BUCUREŞTI Vremea va fi închisă. Pe parcursul zilei, trecător se vor semnala precipitații neînsemnate cantitativ mai ales sub formă de lapoviță, iar seara și în prima parte a nopții va ninge slab și foarte probabil se va depune strat de zăpadă în jur de 1 cm. Pe parcursul zilei vântul va avea ușoare intensificări, la rafală urmând a se înregistra viteze de 35...40 km/h, apoi va slăbi în intensitate. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 2 grade, iar cea minimă de -2...-1 grad.

PROGNOZA METEO 23 februarie, ORA 08 - 24 februarie, ORA 08 ŢARĂ Vremea va fi în general închisă. Pe parcursul zilei pe arii restrânse, la munte, în nord și în nord-est și cu totul izolat în rest va ninge, iar în nord-vest vor fi precipitații mixte. Seara și noaptea, local în regiunile nordice și estice precum și la munte va ninge, iar în cele centrale pe arii restrânse vor predomina ninsorile. Izolat vor fi condiții de formare a poleiului.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului în sudul Banatului, pe crestele montane și în deltă. Temperaturile maxime vor avea valori de la -3 grade în nordul Moldovei, până în jur de 8...9 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime se vor încadra între -8 și 2 grade.

PROGNOZA METEO 23 februarie, ORA 08 - 24 februarie, ORA 08 BUCUREŞTI Cerul va fi noros, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va fi situa în jurul valorii de 3 grade, iar cea minimă de -2...0 grade.

PROGNOZA METEO 24 februarie, ORA 08 - 25 februarie, ORA 08 ÎN ŢARĂ Cerul va fi variabil în vest și nord-vest, iar în restul teritoriului înnorările accentuate vor persista și temporar se vor semnala precipitații pe arii relativ extinse. Acestea vor fi sub formă de ninsoare, însă trecător în special în prima parte a zilei, în extremitatea sudică a Olteniei și a Munteniei precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, ziua în Câmpia de Vest, iar în a doua parte a intervalului în sudul și sud-estul țării. Temperaturile maxime se vor încadra între -4 grade în nordul Moldovei și 6...7 grade în Dealurile de Vest.

Temperaturile minime, vor fi mai scăzute decât în noaptea precedentă, chiar sub pragul de ger în nordul Moldovei și în depresiunile din estul Transilvaniei, urmând a se încadra la nivel național în general între -13 și -1 grad.

PROGNOZA METEO 24 februarie, ORA 08 - 25 februarie, ORA 08 BUCUREŞTI Înnorările accentuate vor persista, iar începând cu orele serii temporar va ninge. Vântul va sufla slab și moderat pe parcursul zilei, apoi treptat se va intensifica urmând a sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 1...2 grade, iar cea minimă de -4...-3 grade.

PROGNOZA METEO 25  ORA 08 februarie, - 26 februarie, ORA 08 ÎN ŢARĂ Vremea va deveni deosebit de rece pentru această dată din an, geroasă dimineața în nordul Moldovei și estul Transilvaniei, iar noaptea cu precădere în jumătatea de nord a țării. Cerul va fi noros și temporar va ninge în majoritatea regiunilor. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări la munte, iar local și temporar și în restul regiunilor.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între -11 și 0 grade, iar cele minime între -15 și -3 grade, ușor mai coborâte în nordul Moldovei și în depresiunile din estul Transilvaniei spre -18 grade.

PROGNOZA METEO 25  februarie, ORA 08 - 26  februarie, ORA 08 BUCUREŞTI Vremea va deveni deosebit de rece pentru această dată din an. Cerul va fi noros, temporar va ninge, iar vântul va avea unele intensificări. Temperatura maximă va fi de -3...-2 grade, iar cea minimă va fi de -9...-8 grade.

TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII 26 februarie, ORA 08 - 01 martie, ORA 08 ÎN ŢARĂ Vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă, geroasă în special dimineața și noaptea în majoritatea regiunilor. Temporar va ninge în cea mai mare parte a țării.

TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII 26 februarie, ORA 08 - 01 martie, ORA 08 BUCUREŞTI Vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă, geroasă în special dimineața și noaptea. Temporar va ninge.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
meteo prognoza meteo prognoza meteo Bucuresti vremea
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6495
RON
10 Dec
noapte 0 °
zi 3 °
Ultimele joburi adaugate
24 H