Oana Zăvoranu vrea să facă bani, așa că vinde lucruri din casă: „Vă aștept cu minunății purtate o dată sau de două ori”

Dacă în trecut își arunca hainele pe fereastră hainele pentru a-și face loc în garderobă, acum Oana Zăvoranu vrea să facă bani și vinde „țoalele” pe care nu le mai poartă.

26 apr. 2024, 13:13
Oana Zăvoranu vrea să facă bani, așa că vinde lucruri din casă: „Vă aștept cu minunății purtate o dată sau de două ori”

Oana Zăvoranu arunca în trecut cu mii de euro pe haine, fără să se uite o clipă la bani, dar acum se pare că s-a schimbat radical. Vedeta a anunțat că vinde din casă și a  angajat o asistentă care să se ocupe de tot.

Pe vremuri arunca pe fereastră hainele pe care nu le mai purta, spre deliciul fanilor săi, care ajungeau să se clace în picioare pentru a pune mâna pe articolele vestimentare purtate de Oana Zăvoranu. Acum, nu mai e dispusă să renunțe gratuit la hainele scumpe pe care nu le mai îmbracă.

Citește și: Mihai Mitoșeru s-a iubit cu Oana Zăvoranu. Prezentatorul a dezvăluit motivul despărțirii: „O iubesc și acum, din păcate n-am putut rămâne împreună”

Adevărul este că lucrurile s-au schimbat pentru vedetă și din punct de vedere financiar, pentru că nu o mai duce la fel de bine ca în anii trecuți. Bruneta a anunțat vânzarea hainelor și accesoriilor pe care nu le mai folosește. Dressing-ul său este ochi plin de pantofi scumpi, poșete de la diverse branduri de modă și haine care mai de care. Vedeta a făcut anunțul pe rețelele sociale.

Citește și: Din ce își câștigă banii Oana Zăvoranu. Multă lume nu știe cu ce se ocupă acum: „Cea mai mare sumă câștigată a fost de 25.000 de euro”

„Îmi fac curățenie de Paște prin haine, genți, pantofi și bijuterii. Vă aștept cu minunații purtate o dată sau de două ori sau noi, de care să vă îndrăgostiți sigur”, a postat Oana Zăvoranu într-un story. Ea a indicat-o pe „asistenta și prietena” sa Claudia Feyer ca interfață pentru marea vânzare de primăvară din dressing.