PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vreme rece, temperaturi extrem de scăzute. Vezi când se încălzeşte

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit la această dată, deși temperatura aerului va crește față de intervalul precedent. De marţi, vremea se va încălzi uşor, astfel încât valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale

21 apr. 2017, 14:41
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vreme rece, temperaturi extrem de scăzute. Vezi când se încălzeşte

PROGNOZA METEO 22.04.2017 ORA 09 – 23.04.2017 ORA 09. Vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit la această dată, deși temperatura aerului va crește față de intervalul precedent. Astfel, valorile maxime se vor încadra între 7 și 16 grade, iar cele minime între 1 și 7 grade, mai scăzute în depresiuni. În vestul, nordul și centrul țării, cerul va avea înnorări şi local va ploua. În zona de munte vor predomina ninsorile, iar noaptea, în nord şi în depresiunile Carpaţilor Orientali, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare şi izolat vor fi condiţii de ploaie slabă spre sfârşitul intervalului. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană, cu viteze mai mari pe creste, precum și în deltă.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit pentru această dată, deși temperatura aerului va fi în creştere față de intervalul precedent. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 14…15 grade, iar cea minimă de 3…4 grade.

PROGNOZA METEO 23.04.2017 ORA 09 – 24.04.2017 ORA 09. Valorile termice se vor situa în continuare sub cele normale pentru ultima decadă a lunii aprilie. Cerul va avea înnorări îndeosebi în cursul zilei și va ploua, în general slab cantitativ, izolat în sud-vest şi pe arii relativ extinse în restul teritoriului. În zona montană precipitațiile vor fi sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări la munte, iar în prima parte a intervalului, izolat și în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 și 17 grade, iar cele minime între -3 și 6 grade. Noaptea, local se va produce brumă.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea se va menține mai rece decât în mod obişnuit la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări îndeosebi ziua şi temporar va ploua slab. Vântul va sufla moderat în prima parte a intervalului, apoi treptat va slăbi în intensitate. Temperatura maximă va fi de 14…15 grade, iar cea minimă de 2…4 grade.

PROGNOZA METEO 24.04.2017 ORA 09 – 25.04.2017 ORA 09. Deși temperatura aerului va fi în creştere față de ziua precedentă, valorile se vor situa în continuare sub cele normale specifice perioadei. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua în nordul, centrul și estul țării, unde pe arii restrânse va ploua, iar spre seară și noaptea în vest și nord-vest, însă condițiile de ploaie vor fi reduse. În zona de munte precipitațiile vor fi mixte. Vântul va avea intensificări temporare, în prima parte a intervalului, în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 10 și 16 grade, iar cele minime între -3 și 7 grade, mai coborâte în depresiuni. Noaptea, local se va produce brumă.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Deși va crește ușor față de ziua precedentă, temperatura aerului se va menține la valori sub cele normale pentru această dată. Maxima va fi de 15…16 grade, iar minima de 2…4 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat.

PROGNOZA METEO 25.04.2017 ORA 09 – 26.04.2017 ORA 09. Vremea se va încălzi uşor, astfel încât valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în nord-vest, unde vor fi condiții ca izolat să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare mai ales în vest, în est și la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 14 și 21 de grade, iar cele minime între 3 și 12 grade, mai mici în depresiuni. Dimineața și noaptea, local se va produce brumă.