PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va deveni călduroasă, temperaturile ajung la 35 de grade

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea va continua să se încălzească și va fi călduroasă în cea mai mare parte a teritoriului. Vor fi condiții de grindină și pe arii restrânse cantitățile de apă vor fi mai însemnate.

31 aug. 2017, 13:21
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va deveni călduroasă, temperaturile ajung la 35 de grade

PROGNOZA METEO PENTRU INTERVALUL 3I AUGUST, ORA 21 – 01 septembrie, ORA 09. Cerul va fi variabil în regiunile estice și mai mult senin în restul teritoriului, iar vântul va sufla în general slab. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 4 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 19…20 de grade în Dealurile de Vest.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab. Temperatura minimă va fi de 12…13 grade.

PROGNOZA METEO PENTRU INTERVALUL 01 septembrie, ORA 09 – 02 septembrie, ORA 09. Valorile termice vor continua să crească ușor, astfel încât vremea va deveni călduroasă în vestul, sudul și local în centrul țării. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări, ziua, în extremitatea de est a teritoriului, dar condițiile pentru ploi slabe, trecătoare, îndeosebi în zona Deltei Dunării, vor fi reduse. Spre seară și noaptea, în regiunile vestice, se vor semnala înnorări și, izolat, vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 23…24 de grade pe litoral și 33…34 de grade în vest și sud-vest, iar cele minime vor fi cuprinse între 5…6 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 20…21 de grade în Dealurile de Vest. Noaptea, în zonele joase, vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va deveni călduroasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimă va fi de 14…15 grade.

PROGNOZA METEO PENTRU INTERVALUL 02 septembrie, ORA 09 – 03 septembrie, ORA 09. Vremea va continua să se încălzească și va fi călduroasă în cea mai mare parte a teritoriului, astfel încât temperaturile maxime se vor încadra între 25 de grade pe litoral și 35 de grade în Lunca Dunării. În vestul, sud-vestul, centrul și nordul țării, precum și la munte, vor fi înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, pe arii extinse în Banat, Crișana și Maramureș și local în Oltenia și Transilvania. Vor fi condiții de grindină și pe arii restrânse cantitățile de apă vor fi mai însemnate. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar ploi de scurtă durată se vor semnala cu totul izolat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 10 grade în depresiuni și 20…22 de grade pe litoral. Dimineața și noaptea, mai ales în sud-est, vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea se va menține călduroasă, astfel încât temperatura maximă va fi de 33…34 de grade, iar cea minimă de 17…19 grade. Cerul va fi mai mult senin ziua și variabil noaptea, iar vântul va sufla slab până la moderat.

PROGNOZA METEO PENTRU INTERVALUL 03 septembrie, ORA 09 – 04 septembrie, ORA 09. Vremea va fi în general instabilă, îndeosebi în jumătatea de vest a țării, unde vor fi înnorări temporar accentuate, averse, care vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului care pot lua aspect de vijelie. Izolat va cădea grindină. În aceste regiuni, valorile termice vor marca o scădere față de ziua precedentă. În est și sud-est, vremea se va menține călduroasă, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala local, în a doua parte a intervalului. Temperaturile maxime se vor încadra între 21…22 de grade în Dealurile de Vest și 34 de grade în Muntenia, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 și 21 de grade. Dimineața în sud-est, izolat, vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi în continuare călduroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai accentuate spre seară și în cursul nopții, când vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 33…34 de grade, iar cea minimă de 17…18 grade.

PROGNOZA METEO PENTRU INTERVALUL 04 septembrie, ora 09 – 05 septembrie, ora 09. Valorile termice vor marca o scădere în toate regiunile, vremea devenind răcoroasă, cu precădere în vestul, centrul și nordul țării. Cerul va avea înnorări accentuate în jumătatea de nord a teritoriului, unde pe arii extinse vor mai fi averse, care vor avea și caracter torențial, posibil însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. În prima parte a zilei, astfel de manifestări ale instabilității atmosferice se vor mai semnala local și în regiunile sudice, apoi cerul se va degaja. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 18 și 26 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 și 18 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea se va răci față de ziua precedentă. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai accentuate în prima parte a zilei, când va mai ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 25…26 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 12 grade.

TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII PENTRU INTERVALUL 05 septembrie, ORA 09 – 08 septembrie, ORA 09. Vremea va fi răcoroasă, iar probabilitatea de ploaie va fi mai mare la începutul intervalului, cu precădere în nordul, centrul și estul țării.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI– Vremea va fi răcoroasă și, trecător, va mai ploua slab.