PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va deveni deosebit de caldă, temperaturi de 15 grade Celsius

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea se va încălzi și va deveni mai caldă decât în mod normal pentru această dată în cea mai mare parte a țării. Mercurul din termometre va creşte şi în weekend.

05 mart. 2018, 14:52
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va deveni deosebit de caldă, temperaturi de 15 grade Celsius

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Treptat nebulozitatea va cuprinde cea mai mare parte a țării și se vor semnala precipitații în Banat, Oltenia, local în Crișana și în Muntenia, pe arii restrânse în Transilvania și cu totul izolat spre sfârșitul intervalului posibil și în Dobrogea. Vor predomina ninsorile la munte și în dealurile Olteniei și ale Munteniei, iar în rest vor fi mai ales ploi.

Izolat în zona Munților Banatului și în vestul Carpaților Meridionali se pot cumula cantități în jurul a 10 l/mp. Se va forma polei sau ghețuș local în sud și sud-vest și pe spații mai mici în nord-vest și centru. Vântul va avea intensificări susținute (rafale de peste 65…75 km/h) în sudul Banatului și în zona înaltă a Carpaților Meridionali, viscolind și spulberând zăpada.

Intensificări temporare ale vântului, la cote mai reduse, se vor semnala și în sudul, sud-estul și nord-estul teritoriului. Temperaturile minime, mai coborâte decât normalul perioadei în majoritatea regiunilor, vor fi cuprinse, în general, între -9 și 4 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va fi noros, iar din a doua parte a nopții va crește probabilitatea de apariție a precipitațiilor, predominant sub formă de ploaie și de formare a poleiului sau ghețușului. Vântul va sufla moderat. Temperatura minimă, mai coborâtă decât normalul perioadei, va fi de -3…-2 grade.

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea va fi normală termic în vest, nord, centru și pe litoral și mai rece decât în mod normal în restul teritoriului. Cerul va fi noros și temporar se vor semnala precipitații în cea mai mare parte a țării. Vor fi mai ales ninsori la munte, mixte în dealurile Olteniei și ale Munteniei și predominant ploi în rest. Prin cumulare, în zona Carpaților Occidentali și Meridionali cantitățile de precipitații vor depăși local 10…15 l/mp și izolat vor atinge 20…25 l/mp.

Dimineața va fi polei sau ghețuș pe arii restrânse în sud și izolat în nord-vest și centru, iar la munte pe tot parcursul intervalului. Vântul va continua să prezinte intensificări susținute (rafale de peste 65…75 km/h) în sudul Banatului și în zona înaltă a Carpaților Meridionali, viscolind și spulberând zăpada. Intensificări trecătoare și la cote mai reduse se vor semnala în prima parte a intervalului și în restul țării.

Temperaturile maxime se vor încadra între 0…1 grad în sud-vestul Olteniei și 11 grade în Banat, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 și 7 grade. Noaptea, local în zonele joase din sud și est va fi ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi mai rece decât în mod normal la această dată. Cerul va fi noros și temporar va ploua, iar dimineața se va semnala polei sau ghețuș. Noaptea se va forma ceață. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 3…4 grade, iar cea minimă de 0…1 grad.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea se va încălzi și va deveni mai caldă decât în mod normal pentru această dată în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime se vor situa între 4 grade în nordul Moldovei și 16 grade în Banat, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 și 6 grade.

Cerul va fi mai mult noros și se vor semnala precipitații în vestul, nordul și centrul țării și pe arii mai restrânse în rest. Acestea vor fi sub formă de ploaie, iar la munte mixte, favorizând depunerile de polei. Vântul va avea intensificări cu precădere în cursul zilei, la munte, dar trecător și în celelalte regiuni. Local dimineața și pe arii restrânse noaptea se va semnala ceață în zonele joase de relief, mai ales din sud și est.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea se va încălzi și va deveni mai caldă decât în mod normal la această dată. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimă va fi de 0…2 grade, mai coborâtă în zona preorășenească. Cerul va fi temporar noros și vor fi condiții ca noaptea să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat. Mai ales dimineața se va semnala ceață.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi mai caldă decât în mod normal în majoritatea regiunilor. Mai ales ziua, cerul va avea înnorări în cea mai mare parte a țării și se vor semnala precipitații în vest, nord-vest, centru și sud și izolat în rest. Acestea vor fi sub formă de ploaie, iar la munte mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Pe arii restrânse dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, cu precădere din sud și din sud-est, vor fi condiții de ceață.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 și 13 grade, iar cele minime între -2 și 4 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi caldă. Cerul va fi temporar noros și trecător în cursul zilei și în prima parte a nopții va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 9…10 grade, iar cea minimă de 1…2 grade. Noaptea vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va fi temporar noros și se vor semnala precipitații în nordul teritoriului și izolat în centru și est. Vor fi ploi, iar în zona Carpaților Orientali și sub formă de lapoviță sau ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări îndeosebi pe crestele montane. Dimineața și noaptea în zonele joase de relief pe arii restrânse se va semnala ceață. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 și 15 grade, iar cele minime între -1 grad în depresiunile din estul Transilvaniei și 6 grade în Banat.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi în continuare caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 12…13 grade, iar cea minimă de 0…2 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ, DUMINICĂ, LUNI. Vremea va deveni deosebit de caldă pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va crește dinspre mijlocul intervalului.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va deveni deosebit de caldă pentru această perioadă. Probabilitatea de ploaie va crește dinspre mijlocul intervalului.