PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va fi călduroasă, caniculară după-amiaza

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea va fi călduroasă, caniculară după-amiaza. De săptămâna viitoare, valorile termice vor marca o scădere în nord, nord-est și centru, dar în restul țării vremea se va menține călduroasă, caniculară după-amiaza în Oltenia și sud-vestul Munteniei.

25 aug. 2017, 14:01
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va fi călduroasă, caniculară după-amiaza

PROGNOZA METEO LA NOAPTE Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Minimele termice vor fi cuprinse între 11 și 21 de grade, mai scăzute în depresiunile intramontane, spre 4 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 14…15 grade, ușor mai coborâtă în zona preorășenească, spre 12 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA Vremea va deveni călduroasă în cea mai mare parte a țării, astfel că temperaturile maxime se vor încadra între 24 de grade pe litoral și 35 de grade, izolat în Banat, Crișana și sud-vestul Olteniei. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări spre seară la munte și în nord-estul extrem, unde cu totul izolat vor fi ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat. Minimele termice vor fi cuprinse între 7 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 23 de grade în Dealurile de Vest.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va deveni călduroasă, cu o maximă a temperaturii aerului de 31…32 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Minima termică va fi de 14…16 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA Vremea va fi călduroasă, caniculară după-amiaza în regiunile sud-vestice și izolat în rest. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în a doua parte a zilei în zonele montane, iar spre seară și noaptea în nordul și nord-estul țării, unde pe arii restrânse vor fi averse slabe și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 30 și 36 de grade, ușor mai scăzute pe litoral unde se vor înregistra între 25 și 27 de grade. Minimele termice vor fi cuprinse între 9 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 22 de grade în Dealurile de Vest.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi în continuare călduroasă, cu temperaturi în creștere, astfel că maxima se va situa în jurul a 34 de grade, iar minima va fi de 16…18 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat.

PROGNOZA METEO LUNI Valorile termice vor marca o scădere în nord, nord-est și centru, dar în restul țării vremea se va menține călduroasă, caniculară după-amiaza în Oltenia și sud-vestul Munteniei. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 22 de grade în estul Transilvaniei și 35…37 de grade în vestul și sudul Olteniei. Instabilitatea atmosferică se va accentua treptat în regiunile din jumătatea de nord și la munte, unde temporar vor fi înnorări, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Vor fi condiții de grindină, iar izolat cantitățile de apă vor fi însemnate. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala local, mai ales seara și noaptea. Minimele termice vor fi cuprinse între 11 și 20 de grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi călduroasă, cu o maximă termică în jurul valorii de 32 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales noaptea când vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura minimă va fi de 17…19 grade.

PROGNOZA METEO MARTI Valorile termice vor marca o scădere în special în regiunile sudice și sud-estice, iar în restul teritoriului vor fi în general comparabile cu cele din intervalul precedent. În cursul zilei, instabilitatea atmosferică va fi accentuată în sudul și centrul țării, precum și la munte, unde vor fi înnorări, pe arii relativ extinse averse și intensificări de scurtă durată ale vântului, iar izolat, grindină. Ploile pot lua și caracter torențial și izolat cantitățile de apă vor fi mai însemnate. În restul țării cerul va fi variabil și astfel de fenomene vor fi posibile doar pe spații mici. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 29 de grade, cu cele mai ridicate valori în vestul țării, iar cele minime vor fi cuprinse între 7 și 17 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Valorile termice vor marca o scădere față de ziua anterioară, iar vremea va fi ușor instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales în prima parte a zilei, când vor fi averse însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 25…26 de grade, iar cea minimă de 14…16 grade.

PROGNOZA METEO DE MIERCURI PANA VINERI În primele două zile, vremea va fi în geneal frumoasă, iar temperaturile vor crește treptat. În ultima zi, în jumătatea de nord-vest a țării și local în rest probabilitatea de apartiție a ploilor va fi în creștere, iar valorile termice vor marca o scădere.