PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va fi frumoasă si va continua să se încălzească. Ce se anunţă pentru weekend

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea va fi frumoasă si va continua să se încălzească, local caniculară în orele amiezii. În weekend, probabilitatea de aparitie a averselor însotite de descărcări electrice va creste spre sfârsitul intervalului, mai ales la munte si în regiunile nordice si centrale.

17 iul. 2017, 11:27
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va fi frumoasă si va continua să se încălzească. Ce se anunţă pentru weekend

PROGNOZA METEO ÎN ŢARĂ. Cerul va fi variabil, cu unele înnnorări în regiunile sud-estice si la munte, unde, mai ales la începutul intervalului, izolat vor fi conditii de ploaie slabă. Vântul va sufla slab si moderat. Temperaturile minime se vor situa între 7 grade în depresiunile din estul Transilvaniei si 20 de grade în Delta Dunării.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 14…16 grade.

PROGNOZA METEO MARŢI. Vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la începutul intervalului în Dobrogea şi după-amiaza în zona de munte, unde, izolat şi trecător, va ploua slab şi se vor semnala descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sud-estul ţării. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 25 şi 31 de grade, iar cele minime se vor situa între 8 grade în depresiunile intramontane şi 21 de grade în Dealurile de Vest.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi frumoasă si va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla slab si moderat. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 15…17 grade, usor mai scăzută în zona preorăsenească.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea va fi călduroasă în vestul si sud-vestul tării, iar local si în centru si sud. Cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza în zona de munte si în regiunile nordice, unde izolat vor fi averse si descărcări electrice. Vântul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 27 si 34 de grade, cu cele mai ridicate valori în Câmpia de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 grade în depresiunile intramontane si 21…22 de grade pe litoral si în Dealurile de Vest.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va deveni călduroasă după-amiaza. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineata si noaptea, iar vântul va sufla slab si moderat. Temperatura maximă va fi de 31…32 de grade, iar cea minimă de 16…18 grade.

Vezi si: PROGNOZA METEO PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI: Furtuni violente, fenomene meteo periculoase şi valuri de caniculă

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a tării, local caniculară în orele amiezii în regiunile vestice si sud-vestice. Cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza în nordul tării si în zona de munte unde, pe arii restrânse, vor fi averse însotite de descărcări electrice. Cu totul izolat vor fi conditii de grindină. Vântul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 de grade în nordul litoralului si 36 de grade în Câmpia de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 grade în depresiunile intramontane si 23 de grade în Dealurile de Vest.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea se va mentine călduroasă. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineata si noaptea, iar vântul va sufla slab si moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 32 de grade, iar cea minimă va fi de 16…18 grade.

  • TENDINTA

PROGNOZA METEO VINERI – Vremea se va mentine călduroasă în majoritatea regiunilor, caniculară în orele amiezii în Banat, Crisana si sud-vestul Transilvaniei si izolat în rest. Cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza în nord-vestul tării si la munte unde, pe arii restrânse, vor fi averse si descărcări electrice. Vântul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 de grade în nordul litoralului si 37 de grade în Câmpia de Vest, iar cele minime se vor situa între 9…10 grade în depresiunile intramontane si 23 de grade în Delta Dunării.

SAMBATA, DUMINICA si LUNI – Vremea va fi în continuare călduroasă, local caniculară îndeosebi în vestul si în sud-vestul tării. Probabilitatea de aparitie a averselor însotite de descărcări electrice va creste spre sfârsitul intervalului, mai ales la munte si în regiunile nordice si centrale.