PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va fi în continuare călduroasă, treptat va deveni caniculară

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea va fi frumoasă și se va încălzi. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare și ploi slabe. Luni, vremea va deveni călduroasă în cea mai mare parte a țării, caniculară după-amiaza local în vest și izolat în sud-vest, unde disconfortul termic va fi în creștere.

28 iul. 2017, 15:27
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va fi în continuare călduroasă, treptat va deveni caniculară

PROGNOZA METEO ÎN ŢARĂ. La începutul nopții în est și în sud-est vor mai fi înnorări și local ploi, în diminuare din punct de vedere cantitativ, astfel că doar pe spații mici se vor mai cumula peste 10…15 l/mp. În restul țării cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană înaltă și local în extremitatea est-sud-estică a teritoriului și în partea de sud-vest. Temperaturile minime se vor încadra între 9 grade în depresiunile intramontane și 19 grade pe litoral.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.
Temperatura minimă se va situa în jurul a 16 grade.

PROGNOZA METEO PENTRU INTERVALUL 29 iulie, ORA 09 – 30 iulie, ORA 09. Vremea se va ameliora simțitor în privința distribuției și intensității ploilor și se va încălzi ușor în toate regiunile. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare și ploi slabe, de scurtă durată pe arii restrânse în Carpații Orientali și estul celor Meridionali și izolat posibil în sudul Moldovei, în estul Munteniei și Dobrogea. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană, iar în prima parte a zilei local și în regiunile estice și în sud-vest. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 32 de grade, mai ridicate în Oltenia și în sud-vestul Munteniei; minimele termice vor fi cuprinse între 10 și 21 de grade, mai mici în depresiuni, spre 7 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi frumoasă și se va încălzi. Cerul va fi variabil, iar
vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade, iar cea minimă de 17…18 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO PENTRU INTERVALUL 30 iulie, ORA 09 – 31 iulie, ORA 09. Vremea va fi frumoasă, dar călduroasă în vest și în sud-vest. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 27 și 34 de grade, iar cele minime între 11 și 22 de grade, mai coborâte, spre 8 grade, în depresiuni.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea se va menține frumoasă. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimă va fi de 15…17 grade.

PROGNOZA METEO PENTRU INTERVALUL 31 iulie, ORA 09 – 01 august, ORA 09. Vremea va deveni călduroasă în cea mai mare parte a țării, caniculară după-amiaza local în vest și izolat în sud-vest, unde disconfortul termic va fi în creștere. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 35 de grade, cu cele mai coborâte valori pe litoral, iar cele minime vor fi cuprinse între 13 și 23 de grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va deveni călduroasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 31…32 de grade, iar cea minimă de 16…18 grade.

PROGNOZA METEO PENTRU INTERVALUL 01 august, ORA 09 – 02 august, ORA 09. Vremea se va menține călduroasă în aproape toată țara, caniculară după-amiaza local în regiunile vestice și izolat în cele centrale și de sud-vest, iar disconfortul termic se va accentua. Cerul va fi
variabil la senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 28 și 36 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 grade în depresiunile intramontane și 24 de grade pe litoral și în Dealurile de Vest.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi în continuare călduroasă. Cerul va fi mai mult senin,
iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 33 de grade, iar cea minimă va fi de 16…18 grade.

TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII PENTRU INTERVALUL 02 august, ORA 09 – 05 august, ORA 09. Vremea va fi în continuare călduroasă, treptat va deveni caniculară pe parcursul după-amiezilor în majoritatea regiunilor, iar disconfortul termic va fi accentuat. Averse și descărcări electrice vor fi posibile în zona de munte, spre sfârșitul intervalului.

LA BUCUREŞTI. Vremea se va menține călduroasă, caniculară pe parcursul după-amiezilor.