PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va fi în general înstabilă, temperaturi de până la 34 de grade

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă vreme înstabilă pentru zilele următoare. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate şi local averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Peste weekend ploile vor destul de putine, mai ales pe la munte, dar la inceputul saptamanii viitoare ele revin in vest, in nord-vest si in centru precum si la munte.

15 aug. 2016, 13:26
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va fi în general înstabilă, temperaturi de până la 34 de grade

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea va fi în general înstabilă în regiunile centrale, nordice şi nord-estice, precum şi în zona munte şi în Subcarpaţii Getici unde, mai ales după-amiaza şi seara, vor fi înnorări temporar accentuate şi local averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Punctiform cantităţile de apă vor depăşi 20…25 l/mp şi vor fi condiţii de grindină. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe spaţii restrânse, spre seară şi în cursul nopţii. Temperaturile maxime se vor situa între 20 de grade în estul Transilvaniei și 34 de grade în sudul Olteniei.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, cu ceva înnorări seara şi în primele ore ale nopţii când vor fi condiţii de averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla cel mult moderat iar temperatura maximă va fi de 30…31 de grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea va fi în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate şi local averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, îndeosebi după-amiaza şi noaptea, la început în zonele de munte şi în regiunile nord-vestice şi nordice, apoi şi în cele sud-vestice, sudice, centrale şi nord-estice. Vor fi condiţii de grindină şi izolat se vor înregistra cantităţi de apă mai însemnate.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 grade in nord-vest si 33 de grade in sudul extrem.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Gradul de instabilitate atmosferică va fi în creştere. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate seara şi, mai ales noaptea, când se vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 30 de grade.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice, local la început îndeosebi în zonele montane și submontane, apoi cu precădere în regiunile sudice. Punctiform se vor cumula cantități de apă importante și vor fi posibile căderi de grindină. Vântul va sufla cu intensificări în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 24 grade in nordul Moldovei si in estul Transilvaniei și 32 de grade in sudul tarii.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate îndeosebi spre seară, când asteptam ploi slabe de scurtă durată și descărcări electrice si ceva rabufniri ale vantului. Temperatura maximă va fi de 31…32 de grade.

TENDINTA

Vineri în vest, in centru și in nord, precum și la munte, mai ales după-amiaza și seara, local vor fi averse, fulgere, tunete si rafale de vântului. Vor fi si cantități de apă însemnate și condiții de grindină. În restul zonelor, doar pe arii restrânse ploi slabe de scurtă durată.

Peste weekend ploile vor destul de putine, mai ales pe la munte, dar la inceputul saptamanii viitoare ele revin in vest, in nord-vest si in centru precum si la munte. Si daca vineri maximele sunt intre 24 si 33 grade, in weekend temp cresc, vremea va fi calduroasa, local caniculara in regiunile sudice pentru ca lun icanicula sa persiste in sud si vremea sa se racesca in celelalte regiuni.