PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va fi închisă, vor mai fi condiţii să plouă

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că valorile termice se vor menține apropiate de normele perioadei. Cerul se va menține noros și, mai ales în primele ore ale zilei, vor mai fi condiții să plouă slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 15 grade.

09 mart. 2017, 15:50
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va fi închisă, vor mai fi condiţii să plouă

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi în general închisă și se va răci, astfel încât valorile termice se vor apropia de cele normale pentru această perioadă. Va ploua în sudul și estul țării, local în centru și nord-vest și izolat în rest. La munte, iar noaptea și în estul Transilvaniei și Subcarpații Moldovei, vor fi precipitații mixte. În regiunile extracarpatice, precum și în masivele montane din sud și est, cantitățile de apă vor depăși pe arii restrânse 15…20 l/mp și izolat 25…30 l/mp. Vântul va prezenta intensificări în zona de munte și în regiunile estice și sud-estice, unde vor fi rafale de 60 – 70 km/h, iar temporar și în vestul teritoriului, cu 50-55 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 grade în depresiuni și 13 grade în nord-vest, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 0 și 7 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi închisă și temporar va ploua. Vântul va sufla moderat cu unele intensificări ziua, apoi va slăbi. Temperatura maximă, în scădere față de ziua precedentă, va fi de 8…10 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 6 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Valorile termice se vor menține apropiate de normele perioadei. Cerul va fi temporar noros în vestul și nord-vestul țării, dar va avea înnorări accentuate în celelalte regiuni și vor fi precipitații pe arii extinse în sud-vest și nord-est, local în sud-est și izolat în rest. La munte vor predomina ninsorile, iar în estul Transilvaniei și în nordul și dealurile Moldovei, vor fi precipitații mixte. În Oltenia și Moldova se mai pot acumula 10…15 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în regiunile estice și, mai ales ziua, și în restul teritoriului, dar mai ales în vest. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 5 și 12 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 și 6 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul se va menține noros și, mai ales în primele ore ale zilei, vor mai fi condiții să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 11…12 grade, iar cea minimă de 2…4 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. Înnorările vor persista în cea mai mare parte a intervalului în sudul, estul și parțial în centrul țării, precum și la munte, unde local se vor semnala precipitații, iar în rest cerul va fi doar temporar noros. Vor fi ploi, exceptând zonele montane, unde vor predomina ninsorile, precum și estul Transilvaniei și zona deluroasă din nordul Moldovei, unde precipitațiile, slabe cantitativ, vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în est, la munte și izolat în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 11 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -4 și 4 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va fi înnorat și temporar, mai ales în cursul zilei, vor mai fi condiții să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimă va fi de 2…3 grade.

PROGNOZA METEO LUNI. Cerul va fi mai mult noros ziua în est și sud-est, unde local vor mai fi ploi slabe, dar și lapoviță în primele ore în zona deluroasă din nordul Moldovei. În restul teritoriului va fi cer variabil și va mai ploua izolat, iar în zonele montane precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări mai ales ziua local în est și izolat în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 15 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -4 și 4 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va fi mai mult noros și, trecător, vor fi condiții de ploaie slabă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimă va fi de 2…3 grade.

PROGNOZA METEO MARTI, MIERCURI, JOI. Vremea va fi apropiată de normal din punct de vedere termic. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi mai ridicată în regiunile estice, sudice și centrale.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea se va menține apropiată de normal sub aspect termic și temporar va mai ploua.