PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va fi mai rece decât în mod obişnuit, în zona de munte va ninge

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că în zilele următoare temperatura aerului va scădea în toate regiunile. Vremea va fi rece pentru acestă dată, chiar deosebit de rece local în regiunile extracarpatice. De duminică până marţi, probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi mai ridicată, în jumătatea de nord a țării.

25 oct. 2016, 12:57
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va fi mai rece decât în mod obişnuit, în zona de munte va ninge

PROGNOZA METEO MIERCURI. Temperatura aerului va scădea în toate regiunile, mai accentuată la valorile diurne şi cu precădere în partea de vest şi nord-vest a ţării, astfel că temperaturile maxime vor caracteriza o vreme rece pentru această dată, chiar deosebit de rece în Moldova, adica maximele vor fi intre 5 gr in nordul Moldovei si cel mult 14 gr in Banat si in Maramures. În prima parte a zilei cerul va fi noros şi va ploua în majoritatea regiunilor, dar începând din orele amiezii aria precipitaţiilor se va retrage treptat către partea de est a ţării şi cerul se va degaja treptat în vest şi nord-vest. Noaptea, înnorările vor fi temporare, iar ploile se vor semnala în Moldova, Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei, local la munte şi pe arii restrânse în Transilvania şi Oltenia. Cantitățile de apă vor depăşi local 10…15 l/mp şi pe spaţii mici 20…25 l/mp, îndeosebi în zona montană, precum şi est, sud-est şi centru. Mai alesnoaptea, în Carpaţii Orientali şi la altitudini mari în Carpaţii Meridionali vor fi precipitaţii mixte. Vântul va sufla cu intensificări pe crestele montane, precum şi în Moldova, Dobrogea şi Bărăgan în cursul nopţii.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Mai ales ziua, vremea va fi închisă şi rece, temporar va ploua, iar vântul va sufla slab și moderat. Temp max va fi de 9…10 gr

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi rece pentru acestă dată, chiar deosebit de rece local în regiunile extracarpatice. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 5 grade in nordul Moldovei şi 13 grade in Maramures. Cerul va fi mai mult noros în partea de sud-vest, unde mai ales ziua, local va ploua în general slab cantitativ. În restul ţării înnorările vor fi temporare, iar ploile izolate. La munte, cu precădere în Carpaţii Meridionali vor fi precipitaţii îndeosebi sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, dar şi în partea de sud-est a teritoriului în cursul zilei. Pe arii restrânse în nord şi centru şi izolat în rest se va semnala brumă spre sfarsitul noptii urmnatoare, iar pe spaţii mici în zonele joase de relief va fi ceaţă.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va continua să fie rece pentru acestă dată. Vor fi înnorări si trecător este posibil să mai plouă slab, iar vântul nu trece de moderat. Temperaturile maxime va fi de 9…10 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit la sfârșit de octombrie, cu temperaturi maxime ce se vor încadra între 6 gr izolat in nodul Moldovei si 13 in Banat si in Transilvania și 13 grade . În este zi înnorările vor fi mai persistente în sud și parțial în centru, unde izolat vor mai fi ploi slabe sau burniță, în timp ce în restul teritoriului cerul va fi temporar noros. Seara și noaptea, nebulozitatea se va accentua în nordul, centrul și nord-estul țării, unde local va ploua. La munte, dar posibil spre sfârșitul intervalului și în Maramureș, estul Transilvaniei și dealurile subcarpatice ale Moldovei, precipitaţiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări mai susținute în cursul nopții la munte. Vor fi condiții de brumă, iar în zonele joase de relief, mai ales dimineața, izolat se va semnala ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi rece pentru această dată. Cerul va fi mai mult noros iar vantul nu trece de moderat. Temp maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade.

TENDINTA În regiunile sudice sambata se incalzeste usor, maximele vor fi in general nitre 6 si 15 grade, dar in zilele urmnatoare tot de vreme rece vom avea parte. Sambata mai cad precipitatii cu caracter local in nordul, centrul și estul țării. Vor fi ploi, dar în special în a doua parte a intervalului, în jumătatea de nord a Moldovei, Maramureș și Trasilvania, trecător vor fi și precipitații mixte, iar în zona de munte va ninge.

DE DUMINICA PANA MARTI Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi mai ridicată, în jumătatea de nord a țării.