PROGNOZA METEO. Ploile cad în toată ţara, de joi

PROGNOZA METEO. Vremea va deveni şi mai răcoroasă în următoarele zile, iar precipitaţiile vor cădea în toată ţara.

08 sept. 2015, 13:36
PROGNOZA METEO. Ploile cad în toată ţara, de joi

PROGNOZA METEO. Miercuri, vremea va fi în continuare răcoroasă în vestul şi în nordul ţării, în timp ce în restul teritoriului regimul termic va fi caracterizat de valori în jurul celor obişnuite pentru această dată, cu maxime între 18 grade în Maramureş şi estul Transilvaniei şi 27 de grade în sud. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, ziua, în nordul ţării şi la munte,  precum şi în sud-est, unde cu totul izolat va ploua slab. Spre seară, dar mai ales în cursul nopţii, nebulozitatea se va accentua treptat în majoritatea regiunilor, începând cu cele sud-vestice şi incep aversele, pe arii restrânse în Oltenia şi sudul Banatului şi numai izolat, posibil, în celelalte zone. Dimineaţa izolat se va semnala ceaţă. Vântul va sufla cu intensificări temporare pe crestele montane.

VREMEA IN BUCURESTI. Vremea se va menţine în general frumoasă miercuri, iar regimul termic se va încadra în limitele normale ale acestei perioade. Cerul va fi variabil, vântul cel mult moderat, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade.

Citeşte şi PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea la începerea NOULUI AN ŞCOLAR

PROGNOZA METEO. Joi, vremea va deveni în general instabilă. Cerul va avea înnorări şi va ploua, ziua pe arii extinse în sud-vest, local în zona montană şi pe spaţii mai restrânse în restul teritoriului. Seara şi în cursul nopţii, ploile se extind şi numai în partea de est şi sud-est a ţării vor fi pe arii mai restrânse. Vor fi mai ales averse, însoţite trecător şi de descărcări  electrice, iar cantităţile de apă vor fi însemnate, cu precădere în Oltenia, în Banat şi la munte. Vântul va sufla cu intensificări susţinute în jumătatea de sud şi la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 grade în sud-vest, în Oltenia cel mai probabil şi 26 de grade în Dobrogea.

VREMEA IN BUCURESTI. Joi, cerul va avea înnorări, mai accentuate seara şi în cursul nopţii când temporar va ploua. Vântul se va intensifica treptat şi va scădea la nivel de percepţie cele aproximativ 24 de grade Celsius, cât vor arăta termometrele.

PROGNOZA METEO. Vineri, vremea va fi predominant închisă, iar valorile termice vor fi mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă a anului în cea mai mare parte a ţării. Cerul va avea înnorări şi va ploua pe arii relativ extinse. Ploile vor fi şi sub formă de aversă, pot fi însoţite de descărcări electrice, iar local cantităţile de apă vor fi însemnate. Vântul va avea intensificări susţinute în sudul şi estul ţării, iar la munte va bate tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 14 grade în nordul Moldovei şi 25 grade Celsius în Dobrogea.

VREMEA IN BUCURESTI. Vineri, vremea va fi închisă, iar valorile termice vor fi mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă. Cerul va fi mai mult noros, temporar va ploua, iar vântul va avea intensificări. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade.

PROGNOZA METEO. Sâmbătă, valorile termice se vor menţine mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă a anului în majoritatea regiunilor. Cerul va avea înnorări temporare şi va mai ploua, local la munte şi pe arii restrânse în rest. Vântul va avea intensificări în sudul, estul şi centrul ţării şi la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 14 şi 24 de grade. De duminică până la jumătatea săptămânii viitoare valorile termice vor fi în creştere şi se vor apropia de cele normale pentru a doua decadă a lunii septembrie. Doar izolat va mai ploua slab, mai ales la munte.