PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea în ultima săptămână din octombrie

PROGNOZA METEO: Vremea se menţine frumoasă în zilele următoare. Temperaturile vor fi apropiate de normalul datei din calendar. Spre sfârşitul săptămânii, temperaturile încep să mai scadă.

25 oct. 2015, 13:54
PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea în ultima săptămână din octombrie

PROGNOZA METEO:  Luni, regimul termic se mentine apropiat de normalul datei din calendar. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 grade în nordul Moldovei şi în estul Transilvaniei şi 19 grade, izolat în Oltenia. Cerul va fi variabil, cu înnorări, ziua în regiunile nordice, estice şi parţial în cele centrale Cu totul izolat vor fi condiţii pentru ploi slabe sau burniţă.Mai ales dimineaţa în zonele joase de relief, pe arii restrânse se va semnala ceaţă.

Vântul va sufla cu intensificări trecătoare în cursul zilei în jumătatea de nord a Moldovei şi pe crestele montane

VREMEA LA Bucureşti. Vreme predominant frumoasă. Cerul va fi variabil iar vântul va sufla cel mult moderat. Temperatura maximă va fi de 16…17 grade

PROGNOZA METEO.  MARTI, vremea va fi uşor mai rece decât în mod normal pentru această perioadă în partea de sud a ţării, unde cerul va fi temporar noros, dar condiţile de ploaie reduse.

În restul teritoriului, valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologice, iar cerul va fi variabil. Dimineaţa, pe arii restrânse, în zonele joase de relief va fi ceaţă, izolat in nord-est si in zonele submontan poate chiar bruma.

Vântul va sufla mai alert pe litoral şi în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 gr in estul Transilvaniei si in nordul Moldovei şi 17 gr in Dealurile de vest

VREMEA LA BUCUREŞTI. Vremea se va răci faţă de intervalul anterior, astfel că temperatura maximă va fi de 12…13 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a intervalului, timp in care vantul va sufla moderat.

PROGNOZA METEO MIERCURI, Vremea va fi în general frumoasă, iar temperaturile se vor situa în jurul mediilor climatologice specifice acestei perioade. Cerul va fi variabil dimineaţa şi noaptea când pe arii restrânse va fi ceaţă şi mai mult senin în restul intervalului.

Dimineata va fi rece in estul Transilvaniei, vor fi chiar si -7..-6 grade dar temp sub pragul inghetului vor fi si in nordul Moldovei . Drept urmare pe arii restranse in zonele joase va fi ceata iar în nord, în est, în centru precum şi în Subcarpaţii Getici va fi si brumă.

Vantul va fi mai alert si mai turbulent în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 gr in estul Transilvaniei si 18 gr in Dealurile de vest.

VREMEA LA BUCUREŞTI. Vremea va fi predominant frumoasă şi normală sub aspect termic. Cerul va fi variabil dimineaţa şi mai mult senin în restul intervalului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade.

PROGNOZA METEO: JOI, Vremea se menţine în general frumoasă, cu valori termice în jurul normelor climatologice specifice sfârşitului de octombrie. Maxime intre 11 si 17 grade.  Cerul va fi variabil şi mai ales dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse, va fi ceaţă. Se va forma brumă pe spaţii restrânse în nordul, centrul ţării, precum şi în zonele subcarpatice.

PROGNOZA METEO.  VINERI, Vremea ramane apropiata de normaluluI perioadei, apoi intra intr-un proces de racire pana la inceputul saptamanii viitoare, mai ales in regiunile extracarpatice. Ploile aproape ca vor lispi si mai ales dimineaţa şi noaptea pe arii restrânse va fi ceaţă şi brumă.