PROGNOZA METEO. Vreme la EXTREME în zilele următoare

Meteorologii anunţă precipitaţii slabe, burniţă şi fulguieli în următoarele zile. În ultima zi a săptămânii dar şi în prima jumatate a celei viitoare se anunţă temperaturi ridicate pentru această perioadă.

16 dec. 2015, 15:00
PROGNOZA METEO. Vreme la EXTREME în zilele următoare

PROGNOZA METEO JOI. Cerul va fi variabil în est şi in sud-est şi mai mult noros în celelalte regiuni, dar numai izolat vor fi posibile precipitaţii slabe, burniţe sau fulguieli. Seara şi noaptea, nebulozitatea se va accentua treptat în regiunile vestice, nordice şi centrale, precum şi în nord-est şi va ninge slab în Carpaţii Orientali, vor predomina ninsorile în Maramureş şi în nordul Transilvaniei, în timp ce în Moldova şi Crişana, izolat, se vor semnala precipitaţii mixte şi vor fi condiţii de polei.

În zonele joase de relief, pe spaţii restrânse va fi ceaţă.Vântul va sufla mai tare pe crestele montane înalte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -1 grad in depresiunile din estul Transilvaniei şi cel mult 6 grade in dealurile subcarpatice din estul si sudul tarii.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare si vant slab si moderat. Pâna dupa-amiaza mercurul ajunge in termometre la maxime de 4, cel mult 5 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. În jumătatea de nord a ţării cerul va fi mai mult noros. La munte şi în Maramureş va ninge, precipitaţii mixte vor fi în Transilvania şi predominat sub formă de ploaie, local în Moldova şi pe arii restrânse în Crişana.

În restul teritoriului, cerul va fi temporar noros, izolat va ploua sau va fi burniţă. În zonele joase de relief, dimineaţa, va fi ceaţă. Vântul va sufla cu intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 grade in estu Transilvaniei şi 8 grade in zonele de deal si de podis din Oltenia si din Muntenia.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul va fi temporar noros si sunt conditii ca dimineata vizibilitatea sa fie mai scazuta. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 4, 5 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Valorile termice vor creste faţă de ziua precedentă şi vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă a anului în toate regiunile. Cerul va fi temporar noros, iar dimineaţa şi noaptea, în zonele joase de relief local va fi ceaţă.

Doar izolat şi trecător vor fi posibile ploi slabe sau burniţe şi precipitaţii mixte la altitudini mai mari. Vântul va cel mult moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 gr in Transilvania şi 10 gr in zonele de deal si de podis din sud.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Temperaturile cresc si in Capitala şi vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă a anului, adica asteptam maxime in jur de 8 grade. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab până la moderat. Dimineaţa va fi ceaţă.

TENDINTA. In ultima zi a saptamanii dar si in prima jumatate a celei viitoare, adica pana in Ajunul Craciunului vremea se va menţine mai caldă decât în mod obişnuit pentru această perioadă a anului, în cea mai mare parte a ţării, dar cu precădere în zonele deluroase din sud şi est, unde saptamana poate incepe cu maxime ce pot ajunge la 11…12 grade Celsius, pornind de la 1, 2 grade in estul Transilvaniei.

In zonele joase de relief va fi ceata noaptea si dimineata iar sanse pentru precipitatii mixte, pe arii restranse vor fi doar in vest, in nord si in centru.

Citeşte şi