PROGNOZA METEO. Vin zile cu vreme ca de toamnă

PROGNOZA METEO. Zilele încep să se răcorească, mercurul din termometre urmând să coboare până aproape de cele normale pentru toamnă.

27 aug. 2014, 13:07
PROGNOZA METEO. Vin zile cu vreme ca de toamnă

PROGNOZA METEO. Joi, temperaturile scad şi în regiunile sudice şi sud-estice, aşa că după-amiază mercurul în termometre abia dacă atinge 29 de grade, la nivel izolat, în Lunca Dunării plecand de la 19 grade, adica temperaturi de toamnă în nord şi în depresiuni. Se arată soarele numai prin nordul, centrul şi estul ţării. În zona de munte, mai rămân câţiva nori ce lasă izolat ploi de scurtă durată, posibil însoţite de descărcări electrice. Vântul este destul de agitat în Moldova, Dobrogea, Bărăgan, la munte şi trecător în restul teritoriului.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Temperaturile scad, astfel că maxima zilei va fi de cel mult 27…28 de grade. Vor fi înnorări trecătoare şi este posibil să plouă slab, iar vântul se agită din când în când.

Citeşte şi Val de FRIG în România. Vreme de OCTOMBRIE pe final de august. Temperaturile scad spre limita ÎNGHEŢULUI

PROGNOZA METEO. Ziua de vineri vine cu vreme frumoasă, dar răcoroasă dimineaţa îndeosebi în nordul şi centrul ţării, unde în zori se vor înregistra valori de numai 4…7 grade, iar în zonele joase este posibil să se formeze ceaţă. Cerul va fi aproape lipsit de nori, iar vântul nu pune probleme. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 de grade în Maramureş, nordul Moldovei şi în depresiuni şi 28 de grade în Lunca Dunării.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vineri, vremea va fi frumoasă, cu cerul mai mult senin şi vânt slab. Temperatura maximă va fi de 26…27 de grade.

PROGNOZA METEO. Sâmbătă, vremea se va menţine frumoasă şi se va încălzi uşor. Soarele domină cerul şi numai prin nordul şi nord-vestul ţării şi la munte se arată câţiva nori de decor. Termometrele mai câştigă câteva grade, aşa că maximele termice vor pleca de la 23…24 de grade în Maramureş, estul Transilvaniei şi nordul Moldovei şi se opresc la 30 de grade în Lunca Dunării.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Sâmbătă, vremea va fi frumoasă şi se va încălzi uşor. Cerul va fi senin, iar vântul domol. Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade.

PROGNOZA METEO. Ultima zi a săptămânii vine cu o vreme în general frumoasă şi normală din punct de vedere termic. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 şi 30 de grade. Câteva ploi de scurtă durată îşi fac apariţia prin nordul, nord-vestul ţării şi la munte. În ceea ce priveşte regimul termic, luna septembrie începe în aceeaşi notă, adică temperaturi în acord cu data calendaristică. Ploile în schimb se mai înmulţesc, cel puţin în regiunile vestice şi sud-vestice.