PROGNOZA METEO. Vreme călduroasă în următoarele zile

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă vreme călduroasă în cea mai mare parte a ţării, caniculară după-amiaza în regiunile vestice și izolat în cele sud-vestice și centrale, iar disconfortul termic se va accentua. Cerul va fi mai mult senin, iar condițiile de ploaie trecătoare.

29 iul. 2017, 11:14
PROGNOZA METEO. Vreme călduroasă în următoarele zile

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 11 și 21 de grade, mai scăzute în depresiuni, spre 6…7 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 14…16 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA. Vremea va fi frumoasă, dar călduroasă în vest și în sud-vest. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 28 și 34 de grade, iar cele minime între 11 și 22 de grade, mai coborâte, spre 8 grade, în depresiuni.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea se va menține frumoasă. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimă va fi de 15…17 grade.

PROGNOZA METEO LUNI. Vremea va deveni călduroasă în cea mai mare parte a țării, caniculară după-amiaza local în vest și izolat în sud-vest, unde disconfortul termic va fi în creștere. Cerul va fi mai mult senin, iar condițiile de ploaie trecătoare după-amiaza la munte vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 28 și 36 de grade, cu cele mai coborâte valori pe litoral, iar cele minime vor fi cuprinse între 13 și 23 de grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali, spre 9 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va deveni călduroasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 31…32 de grade, iar cea minimă de 16…18 grade.

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea se va menține călduroasă în aproape toată țara, caniculară după-amiaza local în regiunile vestice și izolat în cele sud-vestice și centrale, iar disconfortul termic se va accentua. Cerul va fi mai mult senin, iar condițiile de ploaie trecătoare după-amiaza la munte vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 de grade pe litoral și 37 de grade în vestul țării, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 12 și 22 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi în continuare călduroasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 32…33 de grade, iar cea minimă de 16…18 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea se va menține călduroasă, caniculară după-amiaza în regiunile vestice, local în cele sud-vestice și centrale și izolat în rest, iar disconfortul termic va fi accentuat. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 și 37 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 14 și 24 de grade, mai scăzute, spre 10 grade, în depresiuni.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi în continuare călduroasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat.Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 34 de grade, iar cea minimă va fi de 16…18 grade.

JOI, VINERI, SAMBATA. Vremea va fi în continuare călduroasă, caniculară pe parcursul după-amiezilor în majoritatea regiunilor, iar disconfortul termic va fi accentuat. Averse și descărcări electrice vor fi posibile în zona de munte, spre sfârșitul intervalului.

BUCUREŞTI
Vremea se va menține călduroasă, caniculară pe parcursul după-amiezilor.

Citeşte şi Fenomene meteo extreme în România. O tornadă s-a produs în largul Mării Negre VIDEO