PROGNOZA METEO. Vreme frumoasă în următoarele zile

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă vreme în general frumoasă în următoarele zile. Marţi, temperaturile maxime se vor încadra între 15 grade in estul Transilvaniei si nordul Moldovei şi 23 de grade in sud-vestul Transilvaniei, iar cele minime se vor situa între 0 grade în estul Transilvaniei, unde vor fi condiţii de brumă, și 12 grade pe litoral.

26 sept. 2016, 13:40
PROGNOZA METEO. Vreme frumoasă în următoarele zile

PROGNOZA METEO MARTI.Vremea va fi în general frumoasă, iar în cea mai mare parte a ţării valorile termice diurne vor creşte uşor şi se vor apropia de mediile climatologice specifice ultimei decade a lunii septembrie. În prima parte a intervalului cerul va avea înnorări temporare, dar numai izolat vor fi ploi slabe, de scurtă durată, în zonele de munte şi în regiunile sudice. Noaptea cerul se va însenina treptat. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 grade in estul Transilvaniei si nordul Moldovei şi 23 de grade in sud-vestul Transilvaniei, iar cele minime se vor situa între 0 grade în estul Transilvaniei, unde vor fi condiţii de brumă, și 12 grade pe litoral. Dimineaţa şi noaptea, izolat, în zonele joase de relief va fi ceaţă.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi în general frumoasă. Ziua cerul va avea înnorări trecătoare, iar seara şi noaptea va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă, uşor mai ridicată decât în ziua precedentă, va fi de 20…21 de grade. Temperatura minimă va fi de 9…10 grade, mai coborâtă în zona preorășenească spre 7…8 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea va fi predominant frumoasă, iar regimul termic va fi caracterizat de valori normale pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare seara şi noaptea, însă numai izolat sunt posibile ploi slabe, de scurtă durată, în extremitatea de nord a ţării şi în Carpaţii Orientali. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 grade in depresiuni şi 24 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime între 3 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 14 grade pe litoral. În zonele joase, dimineața și noaptea, izolat se va forma ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi frumoasă, iar regimul termic va fi caracterizat de valori normale pentru sfârşitul lunii septembrie. Cerul va fi mai mult senin ziua şi variabil noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 9…11 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO JOI.Vremea se va menține predominant frumoasă și se va încălzi ușor față de ziua precedentă. Cerul va fi variabil, mai mult senin pe parcursul nopţii. Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu intensificări la munte şi în nordul Moldovei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 grade in estul Transilvaniei şi 26 de grade in sud si est, iar cele minime se vor încadra între 3 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 17 grade în nordul litoralului. Dimineața și noaptea în zonele joase, pe arii restrânse se va forma ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi frumoasă și se va încălzi ușor față de ziua precedentă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 24…25 de grade, iar cea minimă de 11…12 grade, ușor mai coborâtă în zona preorășenească.

TENDINTA

Sfarsitul saptamanii vine cu vreme frumoasă și caldă, adevarate zile de vara cu temperaturi in orele amiezii de pana la 28 de grade plecand de la 21 de grade prin zonele depresionare si pe litoral. Soarele straluceste generos, ploile lipsesc, si doar in orele diminetilor, prin zonele mai joase de relief isi face aparitia ceata.

Citeşte şi PROGNOZA METEO PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI. Vremea devine rece, temperaturile vor scădea până în jurul valorii de 6 grade