PROGNOZA METEO. Vremea devine rece şi MOHORÂTĂ

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă pentru următoarele zile o vreme închisă, cu temperaturi scăzute. De asemenea, sunt aşteptate precipitaţii sub formă de ploi şi lapoviţă, iar pe alocuri poate apărea poleiul.

26 ian. 2015, 13:31
PROGNOZA METEO. Vremea devine rece şi MOHORÂTĂ

PROGNOZA METEO. Marţi, vremea va fi în general închisă. Se vor semnala precipitaţii, în general slabe cantitativ, local în jumătatea de sud a ţării şi pe arii restrânse în rest. Acestea vor fi mixte ziua şi predominant ninsori noaptea şi izolat vor favoriza depunerea de polei. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 1…2 grade în Moldova, Oltenia şi Dealurile de Vest şi  6…7 grade, izolat, în Transilvania.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Marţi, vremea va fi în continuare închisă şi, mai ales după-amiaza şi noaptea, vor fi precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 2…3 grade.

Citeşte şi PROGNOZA METEO pe două săptămâni

PROGNOZA METEO. Miercuri, Vremea se va menţine închisă şi miercuri când vor cădea precipitaţii slabe mixte, local în sudul ţării şi pe arii restrânse în rest. Vor fi condiţii de polei. Vântul este mai sprinten pe litoral, iar maximele termice vor pleca de la -1 grad în Moldova şi vor ajunge pana la 5…6 grade, local, în sud, centru şi vest.

VREMEA IN BUCURESTI. Vremea rămâne mohorâtă miercuri şi asteptate precipitaţii slabe, mixte. Vântul nu are excese, iar termometrele strâng cam 4…5 grade peste zi.

PROGNOZA METEO. Ziua de joi Vine cu vreme uşor mai caldă decât în mod obişnuit pentru sfârşit de ianuarie. Pe arii restrânse vor fi ploi slabe, burniţe, fulguieli şi condiţii de polei, iar în zonele joase de relief, mai ales din sud şi est, local se formeaza ceaţă. Vântul are intensificări în vestul ţării şi la munte, iar temperaturile maxime vor fi pozitive în toate regiunile si vor pleca de la 1 grad în depresiuni până la 7 grade, local, în sud-vestul şi sudul extrem al ţării.

Citeşte şi Meteorologii avertizează: Urmează o FURTUNĂ DE ZĂPADĂ istorică

VREMEA IN BUCURESTI. Joi vremea rămâne închisă, mai curând cu aspect de toamnă târzie, decât de iarnă. Vor fi condiţii de ploaie slabă sau burniţă, dar termometrele vor arăta la orele prânzului temperaturi destul de agreabile pentru data din calendar, adica 4…6 grade.

PROGNOZA METEO. Pentru vineri şi sâmbătă meteorologii anunţă temperaturi din ce în ce mai ridicate, în general cam între 2 şi 12 grade, ceea ce înseamnă o vreme mult mai caldă decât în mod normal la această dată. De duminică, vremea schimbă foaia şi se răceşte, dar răcirea se va face traptat şi abia săptămâna viitoare vor fi valori termice mult mai potrivite cu data din calendar. Vor cădea precipitaţii în toate regiunilea început îndeosebi sub formă de ploaie, apoi şi lapoviţă şi ninsoare, iar vântul prinde putere.