PROGNOZA METEO. Vremea se încălzeşte uşor şi vor apărea ploile şi lapoviţa

PROGNOZA METEO. Temperaturile vor urca uşor faţă de mediile normale pentru această perioadă, în timp ce precipitaţiile îşi vor face apariţia din ce în ce mai des.

RomaniaTV.net
15 feb. 2018, 14:58
PROGNOZA METEO. Vremea se încălzeşte uşor şi vor apărea ploile şi lapoviţa

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Cerul va avea înnorări și doar cu totul izolat se vor semnala fulguieli în nord, nord-est și la munte și ploi sau burniță în sud-est. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -10 și 3 grade, cele mai ridicate valori urmând a se înregistra pe litoral. Pe arii restrânse va fi ceață.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Cerul va fi noros, iar vântul va sufla slab. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. În cea mai mare parte a țării, regimul termic va fi caracterizat de valori în jurul mediilor multianuale, exceptând regiunile sudice și sud-vestice, unde se vor înregistra temperaturi diurne ușor mai ridicate decât cele normale pentru această dată din an. Cerul va fi variabil, cu înnorări în special în prima parte a zilei în vest, centru și sud-est, iar seara și noaptea, cu precădere în jumătatea de nord a teritoriului, unde doar trecător și pe arii restrânse se vor semnala precipitații slabe, predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane în a doua parte a intervalului. Dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceață. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1…2 grade în nordul Moldovei și 9 grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor încadra, în general, între -8 și 1 grad.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea se va încălzi, astfel că valorile termice diurne vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări în special în prima parte a zilei. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimă va fi de -2…0 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Valorile termice se vor situa, în general, în jurul normelor, iar în sud și sud-vest acestea se vor menține ușor mai ridicate decât mediile multianuale specifice acestei perioade. Pe parcursul zilei, cerul va fi temporar noros și doar cu totul izolat, cu precădere în zona Carpaților Orientali va ninge slab. În cursul nopții nebulozitatea va fi accentuată în toate regiunile, iar dinspre vest-sud-vest aria precipitațiilor, slabe cantitativ, va fi în extindere. La munte, în Maramureș, Transilvania şi pe arii restrânse în Moldova va ninge, în Crișana se vor semnala precipitații mixte, iar în Banat și pe spații restrânse în Oltenia și Muntenia vor fi ploi și trecător lapoviță și, posibil, ninsoare. Vor fi condiții de polei sau ghețuș. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare în nord, nord-est și în zona montană înaltă. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 11 grade, iar cele minime între -8 și 3 grade. Noaptea izolat va fi ceață.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă. Cerul va avea înnorări mai accentuate în a doua parte a intervalului, iar în special spre dimineață se vor semnala precipitații slabe, sub formă de ploaie și, trecător, posibil lapoviță. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 8…9 grade, iar minimă va fi de -1…1 grad.

PROGNOZA METEO DUMINICA. Deși valorile termice diurne vor marca o scădere față de zilele anterioare, îndeosebi în regiunile extracarpatice, acestea vor caracteriza un regim termic normal pentru această dată din an. În prima parte a intervalului vor fi înnorări și precipitații, slabe cantitativ, în majoritatea regiunilor. Acestea vor fi sub formă de ninsoare la munte, în Maramureș, Transilvania și în cea mai mare parte a Crișanei și a Moldovei, iar în rest vor fi ploi și trecător lapoviță sau ninsoare. Noaptea, aria precipitațiilor – mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare, va fi în restrângere către sud-est, iar în restul teritoriului cerul se va degaja treptat. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 0 și 6 grade, iar cele minime între -8 și 3 grade, ușor mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei. Izolat, vor fi condiții de ceață.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea va fi normală din punct de vedere termic. Cerul va avea înnorări, iar ziua și în prima parte a nopții vor fi precipitații slabe, sub formă de ploaie și trecător lapoviță sau ninsoare. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 4 grade, iar cea minimă va fi de -3…-1 grad.

PROGNOZA METEO LUNI. Cerul va fi variabil cu înnorări în prima parte a intervalului în sud-est, iar noaptea în sud-vest, unde izolat se vor semnala precipitații slabe, predominant sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în a doua parte a intervalului în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între -1…0 grade în nordul Moldovei și estul Transilvaniei și 7 grade în Banat și Crișana, iar cele minime vor fi cuprinse în general între -10 și 0 grade. Noaptea, izolat vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO DE MARTI PANA JOI. Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice perioadei, iar temporar vor fi precipitații în cea mai mare parte a ţării.