PROGNOZA METEO. Vremea rămâne deosebit de rece. Atenţie la polei!

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea va rămâne deosebit de rece pentru următoarele zile, iar pe alocuri temperaturi vor coborî până la -4 grade. Dimineţile vor fi dominate de ceaţă, iar pe alocuri îşi face apariţia şi poleiul.

25 nov. 2014, 15:46
PROGNOZA METEO. Vremea rămâne deosebit de rece. Atenţie la polei!

PROGNOZA METEO. Miercuri, tot de vreme rece avem parte, chiar deosebit de rece pentru ultima decadă a lunii noiembrie în regiunile extracarpatice, unde maximele vor fi chiar şi cu 8… 9 grade mai mici decât mediile multianuale. Meteorologii anunţă aşadar după-amiază de la doar -4 grade în jumătatea nordică a Moldovei până la cel mult 6 grade în Dealurile de vest. În est şi în sud cerul rămâne mai mult noros aşa cum va fi, cel puţin în prima parte a zilei şi în zonele joase din celelalte regiuni, însă doar trecător şi izolat vor fi ninsori slabe sau burniţă. Local, în vest şi în nord-vest şi pe arii restrânse în celelalte zone va fi ceaţă, mai ales la începutul zilei. Vântul mai are ceva intensificări doar pe litoral.

VREMEA IN BUCURESTI. Miercuri avem de suportat încă o zi vremea deosebit de rece pentru această dată, cu maxime care abia trec de pragul de îngheţ. Cerul rămâne mai mult noros, iar dimineaţă vizibilitatea e destul de scăzută.

PROGNOZA METEO. Joi, vremea nu se schimbă semnificativ. Rămâne rece, chiar deosebit de rece în regiunile extracarpatice, adică maximele vor fi în general între minus 4 grade, izolat tot în Molova va fi cel mai frig şi cel mult 6 grade în vestul Transilvaniei, poate şi în dealurile de vest. Norii acoperă temporar cerul şi izolat vor fi precipitaţii slabe, mai ales fulguieli, în Subcarpaţii Moldovei şi Munteniei, dar şi în Oltenia. Noaptea, izolat, în Banat cresc şansele de precipitaţii mixte şi sunt condiţii de formare a poleiului, iar dimineaţa pe arii restrânse va fi ceaţă.

VREMEA IN BUCURESTI. Joi, vremea din Capitală nu se schimbă. Rămâne deosebit de rece, cu maxime doar în jur de 1 grad.

PROGNOZA METEO. Vineri, temperaturile cresc uşor în regiunile intracarpatice şi se apropie de valorile normale în această perioadă, dar în sud şi în est, precum şi în depresiuni vremea e în continuare deosebit de rece. Meteorologii prognozează aşadar între -4 grade în Moldova şi în jur de 8 grade în Dealurile Banatului. Cerul se arată printre nori în vest, în nord-vest şi în centru, dar în rest va fi mai mult noros. Aşteptăm precipitaţii mixte, slabe, pe arii restrânse în sud şi în est, în timp ce în celelalte zone doar izolat plouă slab şi vor fi condiţii de polei. Dimineaţa, în zonele joase local va fi ceaţă.

VREMEA IN BUCURESTI. Vineri se simte apropierea iernii calendaristice. Vremea e tot închisă şi deosebit de rece. Dimineaţa sunt condiţii de ceaţă, iar până după-amiază mercurul din termometre nu trece de pragul de îngheţ.

PROGNOZA METEO. Sâmbătă, în regiunile intracarpatice regimul termic termic e apropiat de normal, dar în celelalte regiuni e încă frig pentru sfârşit de noiembrie, cu maxime între minus 4 şi 11 grade. Cerul e încărcat de nori şi mai ales în noaptea de sâmbătă spre duminică vor fi precipitaţii mixte, local în sud şi în sud-est şi la munte şi mai ales ploi şi lapoviţă, local, în celelalte regiuni. În zonele joase, pe arii restrânse va fi ceaţă. De duminică până spre jumătatea săptămânii viitoare temperaturile cresc uşor, atât cele din timpul nopţii, cât şi cele de peste zi. Vor fi însă precipitaţii în majoritatea zonelor, mai ales ninsori la munte şi în nord-est şi ploi în rest.