PROGNOZA METEO. Vremea va fi frumoasă şi se va menţine deosebit de caldă pe 1 Mai

Publicat: Luni, 30 Aprilie 2018 16:48 // Actualizat: Luni, 30 Aprilie 2018 16:58 // Sursa: romaniatv.net

Meteorologii anunţă temperaturi ce se vor apropia de pragul de 30 de grade Celsius, demne de o perioadă de vară autentică. Vremea nu le va strica buna dispoziţie românilor în vacanţa de 1 Mai.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 30.04.2018 - 01.05.2018

ÎN ŢARĂ
Cerul va avea înnorări temporare în regiunile vestice, unde izolatvor mai fi averse și descărcări electrice, iar în restul teritoriului va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime se vor situa între 7 și 18 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, spre 3 grade. Pe arii restrânse, în estul și sud-estul țării, va fi ceață.

LA BUCUREŞTI
Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 10 grade.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 01.05.2018 - 02.05.2018

ÎN ŢARĂ
Vremea va fi deosebit de caldă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate, mai ales după-amiaza, în vestul, centrul și nordul țării, unde pe arii restrânse, cu precădere în zona montană, vor fi ploi slabe de scurtă durată și descărcări electrice.

În vest și nord-vest vor fi condiții de grindină. În restul teritoriului, cerul va fi variabil și astfel de fenomene se vor semnala cu totul izolat. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, dar și, trecător, în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18...20 de grade pe litoral și în jurul a 29 de grade în zonele de câmpie, iar cele minime se vor situa între 8 și 18 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, spre 3 grade.

LA BUCUREŞTI
Vremea se va menține deosebit de caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 28...29 de grade, iar cea minimă de 10...11 grade.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 02.05.2018 - 03.05.2018

ÎN ŢARĂ
Vremea va fi în general frumoasă și se va menține deosebit de caldă. Cerul va fi mai mult senin, exceptând regiunile vestice și nord-vestice, precum și zona montană aferentă unde, mai ales după-amiaza, vor fi înnorări temporar accentuate, dar numai pe arii restrânse se vor semnala ploi slabe de scurtă durată și descărcări
electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în cursul zilei în sud și sud-vest, la munte, iar trecător asociate și ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18...20 de grade pe litoral și 30...31 de grade, local, în regiunile  intracarpatice, iar cele minime se vor situa între 5 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 18 grade în Dealurile de Vest. Dimineața și noaptea, mai ales în sud-est, vor fi condiții de
ceață.

LA BUCUREŞTI
Vremea va fi frumoasă și se va menține deosebit de caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 28...29 de grade, iar cea minimă de 10...12 grade.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 03.05.2018 - 04.05.2018

ÎN ŢARĂ
Vremea deosebit de caldă va persista. Cerul, mai mult senin în mare parte din țară, va avea înnorări temporar accentuate în regiunile vestice și sud-vestice, unde, doar izolat se vor semnala ploi de scurtă durată și descărcări electrice, mai ales după-amiaza. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în sudul Banatului și în zona montană aferentă. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 20 și 30 de grade, iar cele minime între 7 și 17 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, spre 5 grade, dar și ușor mai ridicate în Dealurile de Vest. Dimineața în sud și sud-est vor fi condiții de ceață.

LA BUCUREŞTI
Vremea frumoasă și deosebit de caldă va persista. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimă va fi de 11...13 grade.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 04.05.2018 - 05.05.2018

ÎN ŢARĂ
Vremea se va menține deosebit de caldă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate în regiunile vestice și sud-vestice, precum și în zona de munte, unde local vor fi averse și descărcări electrice. În restul teritoriului, cerul va fi variabil și astfel de fenomene se vor semnala izolat, mai ales după-amiaza. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele Carpaților Meridionali, dar de scurtă durată și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 31 de grade, iar cele minime între 9 și 19 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, spre 5 grade. Dimineața în sud-est vor fi condiții de ceață.

LA BUCUREŞTI
Vremea se va menține deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 29...30 de grade, iar cea minimă de 12...14 grade.

TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII PENTRU INTERVALUL  05.05.2018 - 08.05.2018

ÎN ŢARĂ
Vremea se va menține deosebit de caldă, iar probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată în regiunile sud-vestice, vestice, centrale și nordice, precum și la munte.

LA BUCUREŞTI
Vremea se va menține deosebit de caldă, iar probabilitatea de ploaie va fi mai mare spre sfârșitul intervalului.

Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6528
RON
11 Dec
noapte -1 °
zi 2 °
Ultimele joburi adaugate
24 H