PROGNOZA METEO. Zilele se împart între vremea caniculară şi furtuni de scurtă durată

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă o vreme instabilă pentru următoarele zile, zilele cu temperaturi caniculare fiind însoţite de ploi de scurtă durată, cu descărcări electrice.
PROGNOZA METEO. Zilele se împart între vremea caniculară şi furtuni de scurtă durată

PROGNOZA METEO. Marţi avem parte de vreme frumoasă în prima parte a zilei în mai toată ţara, aşa că temperaturile cresc accelerat spre valori ce ating chiar pragul caniculei în vest, dar vorbim oricum despre o zi tropicală în cea mai mare parte ţării, cu maxime de la 26 grade în nordul Moldovei până la 35 grade în Crişana şi în Banat. După-amiază norii îşi fac din nou apariţia şi temporar acoperă cerul în zonele montane şi submontane, dar şi Transilvania, şi lasă averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi izolat grindină. Seara aceste fenomene vor fi şi în Moldova. Pe areale restrânse vor fi chiar şi ploi torenţiale.

Citeşte şi PROGNOZA METEO pe două săptămâni

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Marţi va fi o zi ca în luna lui Cuptor, cu cerul senin în prima parte a zilei şi apoi variabil şi cu maxime la umbră de 32, poate chiar 33 grade. Vântul suflă în general slab spre moderat şi abia reuşeşte să răcorescă puţin atmosfera.

PROGNOZA METEO. Miercuri, vremea continuă să fie călduroasă în jumătatea de vest a ţării, în timp ce în restul ţării, unde ajunge un aer mai răcoros temperaturile scad uşor şi se apropie de cele normale pentru această dată şi vorbim despre maxime cuprinse între 24, 25 grade în nordul Moldovei şi 34 grade în Câmpia Banatului. Cerul va fi variabil, mai ales în prima parte a zilei, dar după-amiază înnorările sunt mai accentuate şi vor fi averse, descărcări electrice şi condiţii de grindină, pe arii restrânse la munte, în Oltenia şi în Muntenia şi doar izolat în celelalte regiuni. Vântul se intensifică în majoritatea regiunilor, dar suflă mai tare în est, precum şi în sud, in timpul averselor.

Citeşte şi Rupere de nori peste România. Furtunile violente au distrus case, maşini şi gospodării

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea se răcoreşte uşor miercuri, mercurul din termmetre se opreşte pe la 28, 29 grade. Ca aspect vremea e destul de plăcută câteva ore bune, cu cerul variabil, dar temporar norii strâng rândurile şi vin cu averse, descărcări electrice şi vânt turbulent.

PROGNOZA METEO. Joi avem parte de o vreme predominant frumoasă, cu cer variabil în toată ţara şi şanse reduse de ploaie. Seara târziu şi în noaptea de joi spre vineri se înnorează şi local vor fi ploi, mai ales averse şi descărcări electrice, dar şi răbufniri ale vântului. Maximele se vor situa în general între 25 grade în nordul Moldovei, pe litoral şi în estul Transilvaniei şi 31 grade în vestul ţării, dar şi în sud-vestul extrem.

Imagini INCREDIBILE. O grindină IMENSĂ a căzut în Dâmboviţa FOTO

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vreme frumoasă şi foarte plăcută sub aspect termic şi joi. Meteorologii prognozează cer variabil, vânt domol şi în jur de 29 grade în termometre la umbră după-amiază.

PROGNOZA METEO. Vineri instabilitatea atmosferică se manifestă mai ales în sud, în sud-est şi în centru, dar şi la munte prin înnorări accentuate, averse, fulgere, tunete, fulgere şi rafale de vânt în timp ce în celelalte regiuni doar izolat vor fi astfel de fenomene. Izolat, va cădea grindină. Maximele se vor situa între 23 şi 29 grade. În weekend temperaturile vor fi destul de apropiate de mediile multinuale specifice celei de-a doua decade a lunii iunie, dar nu scăpăm de ploi. Dacă sâmbătă ploi de vară şi descărcări electrice vor fi izolat, duminică vor fi mai multe averse, descărcări electrice şi intensificări ale vântului.

Spynews
Ce se știe despre criminalul din Sibiu, tânărul care și-a ucis iubita de 21 de ani! Bărbatul consuma substanțe interzise
Bzi.ro
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic
Fanatik.ro
Semnul de circulație care bulversează șoferii români. Mulți nu știu ce reprezintă indicatorul care are un cerc roșu și o bulină albă
Capital.ro
Vor fi luați obligatoriu în armată în caz de război. S-a dat lege de apărare
Playtech.ro
Delia, ţinută transparentă prin care s-a văzut absolut tot! Aşa nu a mai fost văzută niciodată. A avut mare curaj!
DailyBusiness
Cum poți avea peste 6.000 de lei pensie când o să renunți la câmpul muncii. Iată detaliile
Adevarul
Platforma de comerț Temu, acuzată de manipularea clienților. Psiholog: Se bazează pe cei care fac acele cumpărături din impuls
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
Spynews
Anunț ANM! Cod galben de ceață densă în România. Care sunt județele afectate
Evz.ro
Familia Regală, mișcare de ultimă oră. Principesa Margareta nu renunță
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai Neșu, după ce a fost părăsită de fostul fotbalist!
wowbiz.ro
Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă
Cancan.ro
Anca Dumitra se retrage din Las Fierbinți! 'Nu o interesează acest aspect'
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Pensii mai mari după recalculare 2024: Ministrul Muncii „Plicurile cu deciziile de recalculare vor ajunge la români în perioada verii”
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Este interzis să te urci așa la volan
StirileBZI
Începe „Litoralul pentru toţi” în 31 mai! Tarifele încep de la 35 de lei pe noapte
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
stirilekanald.ro
Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."
substantial.ro
Căsătorie în secret pentru celebra mezzosoprană Andreea Ilie: S-a unit în taină cu iubitul ei, Virginio Dell Uomo!
MediaFlux
REGULĂ NOUĂ la BANCOMATE! Cum se EXTRAG BANII din CONTURILE ROMÂNEȘTI
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'