PROGNOZA METEO. Vreme mai caldă decât normalul acestei perioade. Din weekend vine frigul

PROGNOZA METEO. Vremea va fi frumoasă și mai caldă decât în mod normal la această dată. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 25 de grade. Cu totul izolat, dimineața și noaptea, în zonele joase de relief vor fi condiții de ceață. La Bucureşti va fi vreme caldă, temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 23 de grade.

RomaniaTV.net
15 oct. 2018, 13:25
PROGNOZA METEO. Vreme mai caldă decât normalul acestei perioade. Din weekend vine frigul

PROGNOZA METEO. La noapte, cerul va fi variabil în nordul, în sudul și în sud-estul țării și mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și pe crestele munților. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -5 grade în estul Transilvaniei unde pe arii restrânse se va produce brumă și 15 grade în nordul litoralului. Cu totul izolat în estul, sud-estul și centrul țării vor fi condiții de ceață.

LA BUCUREŞTI. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 7…8 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre 4…5 grade.

PROGNOZA METEO MARŢI. Vremea va fi frumoasă și mai caldă decât în mod normal la această dată, chiar deosebit de caldă în jumătatea de nord a țării. Cerul va fi variabil în sud-est și mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului, pe litoral și în Delta Dunării. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 25 de grade, cu cele mai scăzute valori pe litoral, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 grade în estul Transilvaniei, unde pe arii restrânse se va produce brumă și 15 grade în nordul litoralului și în Dealurile de Vest. Cu totul izolat, dimineața și noaptea, în zonele joase de relief vor fi condiții de ceață.

LA BUCUREŞTI. Vremea va fi frumoasă și caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 23 de grade, iar cea minimă va fi de 8…10 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea va fi predominant frumoasă, iar valorile termice vor fi mult mai ridicate decât mediile climatologice specifice datei, mai ales în jumătatea de nord a teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 și 26 de grade, iar cele minime în general între 3 și 13 grade. Cerul va avea înnorări temporare în regiunile sudice și sud-estice, unde noaptea izolat va ploua slab. În restul teritoriului cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele munților, în sudul Banatului, în nordul Munteniei, precum și în Delta Dunării. Izolat, în zonele joase de relief, vor fi condiții de ceață.

LA BUCUREŞTI. Vremea va fi în general frumoasă, cu un regim termic caracterizat de valori mai ridicate decât cele climatologic specifice datei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare noaptea. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 10 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Regimul termic va fi caracterizat în continuare de valori termice mult mai ridicate decât în mod normal la această dată, îndeosebi în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania și Moldova. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 și 25 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în jumătatea de sud-est a țării, unde local vor fi ploi slabe cantitativ. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări ziua în sudul Banatului și în Dobrogea. Minimele termice se vor încadra în general între 3 și 13 grade, cu cele mai scăzute valori în estul Transilvaniei. Dimineața și noaptea izolat se va forma ceață îndeosebi pe văi și în depresiuni.

LA BUCUREŞTI. Vremea va fi ușor mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi temporar noros și trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimă va fi de 10…11 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va continua să fie caldă pentru această dată în cea mai mare parte a teritoriului. Cerul va avea înnorări trecătoare și doar izolat va mai ploua slab, în special în jumătatea de est a țării și la munte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 24 de grade, iar cele minime între 4 și 14 grade. Dimineața și noaptea pe arii restrânse va fi ceață.

LA BUCUREŞTI. Cerul va avea înnorări trecătoare, dar probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă de 9…11 grade. În a doua parte a intervalului vor fi condiții de ceață.

În weekend, valorile termice vor fi în scădere și se vor apropia de mediile climatologice specifice perioadei. Trecător vor fi posibile ploi în majoritatea regiunilor.

LA BUCUREŞTI. Temperatura aerului va fi în scădere treptată și se va apropia de cea normală pentru ultima decadă a lunii octombrie, iar probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată.