Programe de internship pentru 15 tineri, la Ministerul Tineretului şi Sportului

Ministerul Tineretului şi Sportului organizează programele Smart Internship, organizat de Liga Studenţilor Români din Străinătate şi Internship în Guvernul României.

15 iul. 2014, 07:35
Programe de internship pentru 15 tineri, la Ministerul Tineretului şi Sportului

Cele două programe vor aduce 15 tineri mai aproape de administraţia centrală pentru a participa la activitatea ministerială. Internii vor lucra în diferite departamente, alături de ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, şi de angajaţii MTS.

Potrivit MTS, admiterea în cele două programe de internship a fost făcută în urma unui proces riguros de selecţie dintr-un număr mare de candidaţi. Studenţii care au optat pentru MTS prin Smart Internship provin de la universităţi din străinătate: Dragoş Ureche (Universitatea Sheffield, Marea Britanie), Ştefan Ferencz (Universitatea Bournemouth, Marea Britanie), Andrei Dincă (Universitatea Durham, Marea Britanie), Iustinian Mazilu (Universitatea Sunderland, Marea Britanie), Paul Silaghi (Universitatea Nice Sophia Antipolis, Franţa).

„Sunt extrem de bucuroasă că vom lucra cu interni în MTS. Sunt ferm convinsă că vor aduce un aer proaspăt în administraţie, că vor veni cu idei şi propuneri şi cred că asta va fi nu doar o recomandare bună în CV-ul lor, ci şi un motiv în plus de a se orienta către administraţia publică. Colegii din instituţie sunt foarte încântaţi, abia aşteaptă să colaboreze iar eu le doresc mult succes tuturor!”, a declarat Gabriela Szabo.

Programul Smart Internship a demarat pe 2 iulie şi se va încheia pe 2 octombrie iar Programul de Internship în cadrul Guvernului României se va desfăşura între 23 iulie şi 15 septembrie.