Prorectorul UMF Iaşi a murit. Suferea de o boală incurabilă

Publicat: Sâmbătă, 23 Septembrie 2017 15:53 // Actualizat: Sâmbătă, 23 Septembrie 2017 15:53 // Sursa: romaniatv.net

Conducerea Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) „Grigore T. Popa“ din Iaşi a anunţat stingerea din viaţă a prorectorului prof.univ.dr. Carmen Vulpoi. 

 

Prof.univ.dr. Carmen Vulpoia gestionat studiile universitare - ciclul de învăţământ clinic şi masterat, şi s-a stins după o îndelungată luptă cu o boală incurabilă. Aceasta a fost preşedinte al Societăţii Române de Endocrinologie, considerată o persoană deosebită, apropiată de studenţi şi unul dintre profesorii calzi, cu vocaţie, ai unversităţii. Într-un mesaj public, reprezentanţii UMF au descris-o ca fiind un dascăl cu vocaţie şi un om cu aleasă nobleţe sufletească.

„Toţi cei care au avut onoarea să o cunoască pe doamna prorector Carmen Vulpoi îşi exprimă cele mai profunde regrete pentru pierderea unui membru marcant al vieţii medicale şi academice româneşti. Dumnezeu să o odihnească în pace!“, au transmis reprezentanţii UMF Iaşi. Dr. Carmen Vulpoi era preşedinte al Societăţii Române de Endocrinologie din 2007, din 2001 vicepreşedinte al Asociaţiei Române de Tiroidologie, dar şi redactor-şef adjunct al Revistei Române de Endocrinologie şi Metabolism din 2001. La UMF lucrează din 1990, când a intrat pe postul de asistent universitar, fiind profesor universitar şi coordonator de doctorat din 2008. 

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
a murit cancer Carmen Vulpoi UMF Iaşi
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6572
RON
18 Jul
noapte 19 °
zi 28 °
Ultimele joburi adaugate
24 H