Prostituatele de pe centură, surprinse la treabă de Google Street View FOTO

Cine are curiozitatea să facă un tur virtual cu ajutorul aplicației Google Street View, pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia, are surpriza să vadă oferta locală de prostituate, care își ademenesc clienții la marginea drumului. Mai mult decât atât, pot observa chiar și o mașină oprită, lângă care doi tineri negociază ceva cu două "fetițe".

23 ian. 2018, 11:20

Era o zi frumoasă de vară, când cei de la google au trecut cu mașina încărcată cu echipamente de fotografiat, pe la marginea orașului Alba Iulia, scrie alba24.ro. Prostituatele erau la treabă, în mai multe puncte cheie, în apropierea unor locuri în care se poate opri. Pe toată lungimea șoselei, se puteau observa trei locuri în care fetele îi așteaptă pe domnii generoși.

Citeşte şi Escortele din Bucureşti muncesc de Revelion 2018: „Am fost rezervată încă din noiembrie. Plec în Austria, cu un director de bancă”

Într-un loc, se observă chiar o mașină oprită. Doi tineri stau de vorbă cu o fată, în vreme ce o alta privește de la câțiva metri. Un alt tânăr așteaptă în mașină. Camerele celor de la google au mai surprins alte doua fete într-o parcare. De asemenea, la intrarea spre Teleac, cea care duce peste câmp, mai așteaptă alte două.

Google Street View (de la Google Maps) este un serviciu on-line de vizualizare (360°) a străzilor unei localități. Programul a fost lansat pe data de 25 mai 2007 după o dezvoltare de 6 ani inițată ca un proiect de cercetare al Universității Stanford, iar din data de 16 aprilie 2008 s-a putut accesa și pe Google Earth.

Citeşte şi Diavolul s-a arătat pe Google MAPS! Ce se întâmpla pe o strada absolut banală şi ce creatură îţi apare în spate

Din 8 decembrie 2010, serviciul acoperă și teritoriul României. La 8 decembrie 2010 erau acoperite 8 orașe și câteva drumuri naționale. Din 23 aprilie 2013, serviciul Street View a fost extins pe aproape tot teritoriul țării acoperind zone urbane și rurale.