Protest disperat după ultimul decret semnat la Cotroceni. Un bărbat ameninţă că se sinucide

Un bărbat a recurs marţi seara la un gest disperat, după scandalul uriaş declanşat de noua listă a revoluţionarilor. El s-a urcat pe o casă din Capitală, ameninţând că se sinucide pe motiv că el, adevărat revoluţionar, nu mai are ce mânca, în timp ce mai multe persoane au primit în aceste zile titlul de luptător fără să aibă niciun merit.

01 mart. 2016, 17:11
Protest disperat după ultimul decret semnat la Cotroceni. Un bărbat ameninţă că se sinucide

Bărbatul s-a urcat pe o clădire de pe Calea Griviţei, din zona Gării de Nord. Protestatarul avea în jur de 45 de ani, iar clădirea avea o înălţime de 10-12 metri.

Bărbatul s-a urcat pe clădire în jurul orei 16.30, ameninţând că se aruncă în gol. El avea atârnate la gât mai multe documente din care, spune el, ar reieşi că este revoluţionar. De asemenea, el a întins şi un banner pe care a scris mesajul: „Adevărat erou al Revoluţiei din 1989 îşi duce viaţa în mizerie de 26 de ani, în timp ce unii aşa-zişi revoluţionari beneficiază de drepturi necuvenite„.

Citeşte şi Ion Ariton, despre titlul de „Luptător cu Rol Determinant”: „Nu sunt obişnuit cu astfel de cadouri. E o greşeală”

La faţa locului au fost mobilizate patru echipaje de pompieri şi mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi. Unii dintre curioşii adunaţi la locul protestului afirmau că îl cunosc pe bărbat şi că acesta a fost cu adevărat revoluţionar, dr dosarul său nu a fost acceptat. Bărbatul s-a mai urcat şi în trecut pe aceeaşi clădire, ameninţând că îşi dă foc.