Protest în faţa sediului PSD din Sibiu: „Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie”, motto-ul manifestanţilor

Aproximativ o sută de persoane participă, luni, la un nou flashmob în faţa sediului PSD din Sibiu, manifestarea fiind organizată sub motto-ul ”Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie”. ”Politicieni cu coloană vertebrală”, ”Să te însănătoşeşti” sau ”Justiţie liberă”, sunt doar câteva dintre mesajele transmise de protestatari.

15 ian. 2018, 10:43
Protest în faţa sediului PSD din Sibiu: „Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie”, motto-ul manifestanţilor

Aproximativ o sută de persoane participă, luni, la un nou flashmob în faţa sediului PSD din Sibiu. Pentru a marca Ziua Culturii Naţionale şi aniversarea poetului Mihai Eminescu, protestul are loc sub motto-ul ”Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie”.

Protestatarii au scris pe foi diferite mesaje pe care le transmit României: ”Politicieni cu coloană vertebrală”, ”Să te însănătoşeşti”, ”Justiţie liberă”, ”Cetăţeni implicaţi” sau ”Recuperarea speranţei”.

”Rescriem «Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie» în anul aniversării a 100 de ani de la Marea Unire!”, au transmis protestatarii.

Manifestarea a durat 15 minute ca de obicei, iar participanţii au anunţat că vor reveni zilnic, până când Curtea Constituţională se va pronunţa asupra legilor justiţiei.