PROTEST în Parlamentul României. Un deputat a intrat în GREVA FOAMEI VIDEO

Deputatul neafiliat Aurelian Mihai a anunţat, miercuri, în plenul Camerei, că intră în greva foamei. Deputatul a explicat că a recurs la acest gest până la rezolvarea problemelor cu care se confruntă românii din diaspora.

17 sept. 2014, 08:08
PROTEST în Parlamentul României. Un deputat a intrat în GREVA FOAMEI VIDEO

„Vreau să fac o declaraţie referitoare la situaţia românilor din diaspora. Încep prin a vă transmite nemulţumirile dumnealor, români care trăiesc de ani de zile în afara graniţelor ţării. Fie că vorbim de taxele consulare, fie că vorbim de modul de funcţionare…”, a spus, în plenul Camerei Deputaţilor, deputatul Aurelian Mihai.

Deputatul a fost întrerupt de preşedintele de şedinţă Miron Mitrea, care i-a atras atenţia că declaraţiilor politice le este alocată prima parte a şedinţei de plen de la ora 8,30, de la ora 10,00 putând fi făcute doar declaraţii personale, legate de poziţia în Parlament.

„Sigur, voiam să-mi exprim toată această nemulţumire pentru ceea ce vă spuneam, iar până la începutul rezolvării acestor probleme existente în diaspora, eu, deputatul Aurelian Mihai, deputat în diaspora, declar începutul grevei foamei aici în Parlamentul României”, a răspuns Mihai.

Miron Mitrea i-a urat succes. Potrivit site-ului Camerei Deputaţilor, Aurelian Mihai a fost deputat PP-DD până în mai 2013 şi ulterior a activat ca deputat neafiliat.

CITEŞTE ŞI Parlamentarii au 2.265 de angajaţi pentru care decontează 3 milioane de lei pe lună. Câţi angajaţi are fiecare