PROTEST Piaţa Universităţii. Jandarmeria: „Se vor alătura şi jandarmii călare, în funcţie de vreme. Vor fi folosite toate resursele”

Mii de oameni sunt aşteptaţi sâmbătă seară, în Piaţa Universităţii. Potrivit purtatorului de cuvant al Jandarmeriei, Georgian Enache, jandarmii sunt pregatiti “pentru a gestiona toate situatiile care ar putea afecta ordinea si siguranta publica si sunt “interesati de buna desfasurare a activitatilor cotidiene, traficul rutier, functionarea institutiilor publice”. De asemenea, acesta a zis ca la protest vor lua parte si jandarmii calare.

RomaniaTV.net
20 ian. 2018, 15:18
PROTEST Piaţa Universităţii. Jandarmeria: „Se vor alătura şi jandarmii călare, în funcţie de vreme. Vor fi folosite toate resursele”

„Am fact de ieri recomandari celor care intentioneaza sa participe la protest, sa o faca pasnic, civilizat, sa comunice cu personalul nostru, sa respecte indicatiile facute de colegii mei. Ne vom asigura ca nu vor fi probleme care sa afecteze siguranta cetatenilor”, a spus Georgian Enache, potrivit digi24.

Acesta a mai spus ca vor fi „atatea efective cat comandantul actiunii va considera ca este necesar”.

Intrebat daca vor fi la protest si jandarmii calare, acesta a spus: „bineintele. Colegii mei vor fi alaturi de trupele pedestre”, dar depinde si de conditiile meteo.

Un mars de protest de amploare impotriva modificarii legilor justitiei, a Codului penal si a Codului fiscal este programat sambata, incepand cu ora 18:00, in Piata Universitatii din Bucuresti. Mii de oameni din toata tara sunt asteptati sa li se alature manifestantilor din Capitala la protestul „Toate drumurile duc la Bucuresti. ‘Revolutia’ generatiei noastre”.

Citeşte şi Protest în Capitală împotriva modificării legilor justiţiei. Jandarmeria montează garduri în Piaţa Universităţii