Protest solitar în centrul Capitalei. Un bărbat cu o portavoce s-a urcat pe un panoul publicitar, în Piaţa Unirii

Un bărbat s-a urcat, marţi, pe un panou publicitar în Piaţa Unirii şi protestează cu ajutorul unei portavoci. La faţa locului, se află mai mulţi poliţişti şi două echipaje de ambulanţe.

22 mai 2018, 14:42
Protest solitar în centrul Capitalei. Un bărbat cu o portavoce s-a urcat pe un panoul publicitar, în Piaţa Unirii

Poliţia Rutieră a deplasat în zonă un echipaj pentru a dirija traficul. „Nu sunt blocaje în trafic. Există un echipaj al Poliţiei Rutiere care dirijează traficul. Protestul nu afectează circulaţia rutieră„, a declarat Ovidiu Munteanu, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere din cadrul Poliţiei Capitalei.

La faţa locului au ajuns, de asemenea, două echipaje de ambulanţă, dar şi o autoscară.

Este vorba despre o persoană în vârstă cu o portavoce. La faţa locului au fost detaşate două echipaje, o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Bucureşti – Ilfov şi o ambulanţă aparţinând Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov. Evenimentul a fost sesizat în jurul prânzului„, a declarat Adrian Marin, purtător de cuvânt al ISUBIF.

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei sunt pregătiţi pentru a pune la dispoziţie un negociator în cazul în care protestatarul solicită dialog. Bărbatul se află în evidenţele Poliţiei Capitalei, iar, conform unor surse judiciare, a mai protestat din pricina faptului că ar avea de încasat o sumă de bani.